Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Sea Ray esittäytyy uudella videolla

8
Manu Pitkänen

Nokia Sea Ray esittäytyy uudella videolla
Nokia N9 -puhelimen kesäkuisten esittelyiden jälkeen Stephen Elop esitteli kiireesti pienelle sisäpiiriporukalle Nokian tulevaa Windows Phone -puhelinta, Sea Rayta. Vaikka Elop pyysi sulkemaan kaikki kamerat, niin eräs henkilö uskalsi uhmata Elopin pyyntöä ja videoi koko esittelyn. Video vuodettiin nopeasti verkkoon.

Tämän videon seuraksi on ilmestynyt uusi Sea Ray -esittelyvideo. Ulkoisesti Sea Ray on lähes identtinen Nokia N9:n kanssa, Sea Raysta vain löytyy fyysinen kamera näppäin ja kolme kapasitiivista näppäintä ruudun alta.
Kuten videosta näkee, niin ruudun alta löytyvät näppäimet ovat todella fyysisiä. Aiempien spekulaatioiden mukaan näppäimet voisivat olla virtuaalisia, jolloin puhelimen etuosa olisi täysin näppäimetön N9:n tapaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Laite kyllä vaikuttaa hyvältä. Niin tuo N9 MeeGolla, kuin tämä WP-luurikin. Itse pidän kyllä enemmän näistä fyysisistä näppäimistä, (etenkin kameranäppäin helpottaa käyttöä), mutta WP ei innosta. Liian rajattu ja liian kesken. Tosin, saa nähdä millaisena se tässä tulevassa Nokian huippuluurissa esittäytyy.

Vastaa
realishti (vahvistamaton)

2

Ai WP liian rajattu? Et oo koskaan tainnut kokeilla iPhonea..

Vastaa
penapp (vahvistamaton)

4

Taitaapi tällä hetkellä olla WP7 vielä selkeästi rajoitetumpi kuin iOS.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

@7 Viestilläni tarkoitin siis, että jos jokin alusta on vapaampi kuin Applen vastaava, ei se oli minusta kovinkaan suuri saavutus. Ottaen huomioon, miten pirun rajattu Applen alusta on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja