Nokialta myös edullisia Windows Phone -puhelimia

8
Manu Pitkänen

Nokialta myös edullisia Windows Phone -puhelimia
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop kertoi tämänpäiväisen osavuosikatsauksen julkaisutilaisuuden jälkeen pidetyssä sijoittajapuhelussa, että Nokia aikoo tuoda markkinoille myös matalan hintakategorian Windows Phone -laitteita.

Toistaiseksi Windows Phone -käyttöjärjestelmää on markkinoitu ylemmän hintaluokan älypuhelinten käyttöjärjestelmänä, sillä sen laitteistovaatimukset on asetettu korkealle. Windows Phone Mangon väljempien vaatimusten ansiosta Nokialla on mahdollisuus tuoda Microsoftin kehittämä käyttöjärjestelmä myös kaikkein edullisimpiin puhelinmalleihin.

Strategia sopii yksiin Microsoftin Andrew Leesin viimeviikkoisten sanomisten kanssa. Kiinalaisen ZTE:n läsnäolo on myös kielinyt WP:n kohdemarkkinoiden laajentumisesta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (8)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Hieman mietityttää, mitä tuo "matala hintakategoria" tarkoittaa. Alle 600€ mutta yli 200€? Vai aiotaanko markkinoille tuode 150€ WP-puhelimia? Luulisi, että WP resurssejasyövänä ei pyörisi halvemmissa puhelimissa.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

3

Ehkäpä tuo S40 alustan 1ghz puhelin onkin juuri tuota silmällä pitäen tehty. Testaan hyvissä ajoin että kuinka se toimii ja sitten, kun saadaan toimii jouhevasti, nii laittavat WP:n siihen tilalle.

Ainakin haluaisin toivoa niin.

Vastaa
Kipelius
Kipelius

4

Saksastahan noita LG:n malleja saa jo alle 200€ toimittettuna suomeen. Ja nuo 1Ghz prossut alkaa oleen jo halpoja valmistajille.
Varmasti Nokialtakin tulee alle 200€ malleja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jepajuudas (vahvistamaton)

5

Mataresoluutioisempi näyttö ja heti voidaan lyödä aika paljon kevyempää rautaa sisälle kun piirtotyö helpottuu. Näinhän esim edullisissa Android laitteissa on tehty.

Vastaa
djtob
djtob

7

Kukaan ei vielä tiedä, miten se Windows-luuri loppujen lopuksi eroaa muista valmistajista. Ehkä Nokialla on tiettyjä etuuksia, jotka voivat olla huomattavasti paremmat kuin valmistajilla, joilla ei ole "ominaisuuksia". Lisäksi design vaikuttaa asiaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.