Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia paljasti 500-älypuhelimen

14
Panu Roivas

Nokia paljasti 500-älypuhelimen
Nokia on tänään paljastanut uusimman Symbian Anna -älypuhelimen Nokia 500:n.

Nokia 500 pitää sisällään odotetun 1 GHz suorittimen, jonka huhuttiin löytyvän uusista Symbian-halpamalleista. Nokia 500:a markkinoidaan edullisena älypuhelimena, ja siinä on 3,2 tuuman kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera ja vaihdettavat värikuoret.
Nokia 500 on yrityksen kolmas Symbian Anna -älypuhelin, ja hintaa sille on annettu 150€ verottomana. Julkaisun kerrotaan tapahtuvan syyskuun loppuun mennessä, valkoisen version tullessa myöhemmin.

Nokia 500: tuotetiedot

Kommentit (14)

joel234 (vahvistamaton)

2

Olisi kiva jos Nokia ryhtyisi myymään samalla myös minitietokoneita. Näissä kännyissä alkaa olla riittävästi tehoja vaikka mihin Linuxin kera, mutta kukaan ei oikein tunnu tuovan laadukasta superminikännytietokonetta Suomen markkinoille, vaan vain epämukavia kännyköitä joilla netin surffaus on tuskaista.

Vastaa
raboof2 (vahvistamaton)

3

#joel234 ostaa iPadin.

Nokialla ei ole käyttistä minitietokoneeseen. Symbian(joka ei siis ole Linux) ei taida moiseen skaalautua ja MeeGosta luovuttiin ns. ovet paukkuen. Toki MeeGo ei ole vielä valmiinakaan.

Ainoa oikeasti valmis tabletti käyttis on Applen Ios. Android 3.0 ei varmaankaan ole ihan vielä massamarkkinoille sliipattu kuntoon.

Vastaa
Smanci
Smanci

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti raboof2:

Ainoa oikeasti valmis tabletti käyttis on Applen Ios. Android 3.0 ei varmaankaan ole ihan vielä massamarkkinoille sliipattu kuntoon.

Perustat tämän mihin?

Mutta OT sikseen, pitääkin katsastaa tämä luuri. Hankinnassa sattuu olemaan kännykkä hintaluokassa <200€, mitään ylimääräisiä turhuuksia en tarvitse, vaan luotettavan kapulan, jolla voi puhua, tekstata, kuunnella musiikkia ja käydä satunnaisesti netissä.

Vastaa
Jumppa
Jumppa

5

Uuden puhelimen tarve on ilmeinen Xpress Muusikin tilalle. GPS Sports Trackeriin yms. varten, muuten ei ole suurempia vaatimuksia. Tämähän on mainio minulle.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Hyvältähän tuo vaikuttaa, ja oikein sopivan hintaiselta. Hyvä Nokia! Ja "kamer" tarkoittaa ilmeisesti "kameraa" :D

Ja Nokialla vaihdetaan taas nimeämiskäytäntöä? Vaikka avataanhan sitä nimeämisen logiikkaakin Nokia Ääni-blogissa.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

7

Nokia pistää parastaan taas ns virallisella promomatskulla, lagaava luuri videolla TAAS http://www.youtube.com/watch?v=24xPEo0FFlY&feature=player_embedded

On se kumma jos nokiaa aina moititaan siitä, että se lagaa ja tahmaa niin nokia vaan itse vahvistaa tuota käsitystä. Ei näy kyllä tuossa luurissa videolla 1 ghz prossu missään ja taas kerran nokia videon kommentit täyttyy laggy kommenteista, tuttua nokiaa.

Nokia onnistui taas kerran luomaan huonon ensivaikutelman.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

9

@8 Ota huomioon, että kehitys kehittyy vauhdilla, DNA:n myydyin puhelin on galaxy mini, hinta n. 150e. Äsken katsoin videon tästä luurista ja en ihmettele miksi myy niin hyvin, näyttäisi toimivan todella hienosti noin halvaksi luuriksi ja sisällä hyrrää 600mhz suoritin

Vastaa
jepjepjoo (vahvistamaton)

10

@9

Galaxy minissä näytön resoluutio on suorastaan säälittävä 320x240 kun 500:ssa se on 640 x 360. Eli yli puolet vähemmän pikseleitä. Tuolla ei voi oikein surffata enää ja ei kyllä mikään muukaan mahdu kunnolla ruudulle. Kummassakaanhan ei pelit oikein toimi. Samsungissa on myös jokseenkin selkeästi huonompi akkukesto.

Facebookkiin löytyy molempien storesta paremmat softat kuin valmistajien omat. Näin ainakin Nokialaisen tapauksessa.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

12

@10 Kirjota youtubeen galaxy mini games ja ylläty, näyttihän tuo pyörittävän need for speed shiftiäkin ihan komiasti. Selittyneen osin sillä, että reso on tosiaan huonompi niin vaatii vähemmän tehoja ja onhan tuossa adrenon GPU myös.

Mini näyttää pyörittävän jopa novaa ihan komiasti http://www.youtube.com/watch?v=deYa1dNB5cg&feature=player_detailpage#t=171s

Eli kyllä sanoisin, että sampassa pelit näyttäisi aika hyvin toimivan. Tutustuttuani tarkemmin tänään tuohon luuriin niin sanoisin kyllä, että en olisi uskonut tuollaista tasoa noin halvalta luurilta.

Vastaa
Zenerdi
Zenerdi

13

Näytön resoluutiolla ei ole mitään merkitystä, jos puhelin (promovideossa!) tökkii noin pahasti jotain facebookia selatessa. Helvetin huonoa markkinointia ainakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja