Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ja Microsoft pitävät Windows Phone 7 -tapahtuman elokuun 17.

7
Panu Roivas

Nokia ja Microsoft pitävät Windows Phone 7 -tapahtuman elokuun 17.
Nokia ja Microsoft aikovat pitää tilaisuuden elokuun 17. järjestettävässä Cologne Gamescon-tapahtumassa.

Paikalla on luultavasti Nokian uusien Windows Phone -älypuhelinten esittelyä, todennäköisesti mobiilipelien kera ottaen huomioon Gamescon-tapahtuman luonteen. Nokia ei ole kuitenkaan paljastanut mitä tapahtumalta voi odottaa, vaan jättää sen yllätykseksi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

ep_
ep_

4

Missä on Puhelinvertailun juttu tuosta wp:n "uudesta" logosta joka näkyy ton kutsun alanurkassa. Muualla on ollut juttua siitä.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

5

Siellä varmaan juhlitaan maailman typerimmin johdetun yrityksen ennätysajassa tapahtunutta romahdusta sekä kahden mobiilimaailman kompuroijan yritystä pitää toisiaan pystyssä :p

Vastaa
puhelinmies (vahvistamaton)

7

Mikä ihmeen Windows-puhelin? Mielestäni windows-puhelimet ovat vain urbaanilegendaa, ikinä en ole missään nähnyt sellaista vaikka olen mielestäni kiertänyt puolen Suomea ja kysellyt sellaisia. Olenkin tullut johtopäätökseen että tällä vain pidennetään nokian romahdusta ja yritetään keksiä pakokeinoa Alcatrazista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja