Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N9 -laskuri katosi

4
Matti Vähäkainu

Nokia N9 -laskuri katosi
Viime viikolla Nokian ruotsinkieliselle swipe.nokia.se-sivustolle ilmestynyt laskuri on kadonnut. Viime viikon torstaina Nokia N9:ää promoavalla sivustolla huomattiin countdown-kello, joka laski kohti 23. syyskuuta. Sittemmin laskuri on poistettu sivustolta syystä tai toisesta.

Nokia ei kommentoinut laskuria sen kummemmin sen ollessa verkossa kuin sen jälkeenkään. Kyseessä voi olla siis julkaisun viivästyminen, mutta mahdollisesti kello laitettiin vahingossa vain liian aikaisin näkyviin.

Laskurin ilmoittama 23. syyskuuta on kuitenkin todennäköisesti varsin lähellä lopullista julkaisupäivää, sillä esimerkiksi teleoperaattori 3 kertoi aiemmin saavansa puhelinta juuri tuona päivänä. Voimmekin vain odottaa ensi kuuta ja julkaisupäivän virallistamista. Sillä aikaa Puhelinvertailu.comin ajatuksia Nokia N9:stä voi lukea täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja