Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia on suosituin brändi Kiinassa

6
Manu Pitkänen

Nokia on suosituin brändi Kiinassa
Superbrands-tutkimuslaitoksen tuoreen selvityksen mukaan suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on Kiinan suosituin brändi.

Tutkimuksen mukaan kiinalaiset arvostavat etenkin Nokian matkapuhelimien kestävyyttä, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kuluttajat antavat paljon painoa myös Nokian tavalle kuunnella kuluttajia ja ymmärtää heidän tarpeita. Lisäpisteitä se on saanut olemalla voimakkaasti läsnä erilaisissa hyväntekeväisyysprojekteissa.
Nokian taakse jäivät muun muassa hakukone Baidu ja verkkokauppa Taobao. Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 2000 ihmistä.

Brändiarvostuksesta huolimatta Nokialla on ongelmia myös Kiinassa. Yhtiön markkinaosuus on pudonnut siellä 23,5 prosentista 19,1 prosenttiin.

Kommentit (6)

Ikoni2422 (vahvistamaton)

1

Toivottavasti Nokia nyt nousee takaisin huipulle ja pysyy siellä. Nokia on monelle suomalaiselle todella rakas ja onhan se sellainen kruununjalokivi ja ylpeydenaihe Suomelle. Tsemppiä!

Vastaa
Kalle76
Kalle76

3

"Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 2000 ihmistä", aika kattava haastattelu. Kiinassahan ei just paljon enempää olekkaan ihmisiä. Mutta hyvä Suomi noillakin luvuilla!!!

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Hyvä Nokia. Noissa halpispuhelimissahan Nokia jyllää, mutta "kehittyneemmät mallit", miten ne nyt ymmärtääkin, tuottavat ongelmia. Toivottavasti hyvä imago pysyy/saadaan uudestaan rakennettua myös lännessä.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

6

Ei taida brändiarvostus ja myynti oikeen käydä yks yhteen

Nokia ei kelpaa: Kiinan Nokia-kaupat alkoivat myydä kilpailijoita

"Nokian omat liikkeet Kiinassa ovat alkaneet myydä myös muiden valmistajien puhelimia, koska Nokia-puhelimet eivät enää kiinnosta kuluttajia, kertoo Investor Business Daily."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja