Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonelle suuri päivitys ensi kuussa?

11
Matti Vähäkainu

Windows Phonelle suuri päivitys ensi kuussa?
Huhut kertovat, että Windows Phone -alustan seuraava ja ensimmäinen suurempi päivitys saapuu syyskuun ensimmäisenä päivänä. Mango-nimellä tunnettu päivitys tuo mukanaan aimo annoksen uudistuksia alustalle. Sen tärkein uusi ominaisuus on moniajo, joka on aiemmin tyystin puuttunut Microsoftin alustasta.

Edellisen, niin kutsutun NoDo-päivityksen jälkeen Microsoft ei ole julkaissut päivityksiä alustalleen. Muutamiin pieniin korjauksiin keskittyneen päivityksen jälkeen alkaakin olla aika vahvistaa asemaa Googlen ja Applen alustoja vastaan.
Nokian on tarkoitus julkaista ensimmäinen Windows Phone -puhelin vielä tämän vuoden aikana. WP-alustaa pyörittävä puhelin odotteleekin vain Mangon, tai edullisempiin laitteisiin tarkoitetun Tangon, julkaisua. Nokian ensimmäinen Windows Phone -laita julkistetaan todennäköisesti lokakuussa Nokia World -tapahtumassa.

Huhujen mukaan Mangon julkaisu ajoitetaan juuri ennen IFA-messuja, joissa laitevalmistajat pääsevät esittelemään uusimmalla Windows Phone -alustalla varustettuja puhelimiaan. IFA-messut alkavat Berliinissä 2. syyskuuta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Sanoisin, että nyt WP:n myynti lähtee vasta toden teolla käyntiin. Itse uskon WP:n menestyvän, tai vähintään sillä olisi edellytykset sille. Nyt kun Nokia toimii hovivalmistajana ja käyttis alkaa olemaan valmist oikeasti käytettäväksi.

Vastaa
keke! (vahvistamaton)

2

Päivityksessä saattaisi olla jotain itua jos MS päivittäisi WP:nsä suosiolla Androidiksi.

Vastaa
ei mitään uutta. (vahvistamaton)

3

Samsung tuo oman WP Mango mallin ennen Nokiaa ja näin Nokia huomaa jo,että Korealaisella on tarjota jotain uutta mihin Nokialla vielä kestää...!!. =(

Vastaa
Ikoni242233 (vahvistamaton)

4

@3
Nokia haluaa että näissä tulevissa WP7 puhelimissa on _kaikki_ asiat mietitty moneen kertaan eikä ole "lapsuksia." Ei kannata hutiloida, vaan edetä nyt vaan rauhallisesti ja sitten kunnolla "räjäyttää pankki"
Uskon vahvasti että Nokialla alkaa nyt täysin uusi aikakausi ja menekki.

Vastaa
tonkie
tonkie

5

@3
Eipä se Samppakaan mitään uutta tuo. Jotakuinkin galaxy s1,s2.. näköisen. Tosin sama "look and feel" pätee sampalla kautta tuotelinjan halvasta high-endiin, näytön koko vaan kasvaa ja aina välillä lisätään super tai plus jonkin ominaisuuden perään, jotta näyttää kivalta datasheetillä. Ei sitä tiedä mitä Nokialta vielä tulee. Kyllähän tuo N9 yllätti aika perin pohjaisesti.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Eipä tuo taida viilaamisella paljoa parantua. Taitaa pikemminkin viila kulua loppuun :p

Käytännössä kukaan ei halua puhelimeen Windowsia juuri siksi kun se on tuttu tietokoneista ja hyvin usein vain huonossa mielessä. Lisäksi Microsoftin maine on monelle hyvä syy boikotoida ko. alustaa.

Vastaa
ei mitään uutta. (vahvistamaton)

7

Nokia ei tule menestymään pelkästään Windows Phonella,ottaisivat mallia mm.Samsungista jolla on tarjota Androidia,Bada ja Windows Phone-malleja.

Vastaa
Homeworld123
Homeworld123

9

6@

Puhu vain omasta puolestasi (ja ehkä kavereidesi). Isolle osalle ihmisistä on aivan sama mikä käyttis puhelimessa on. Myös suuri osa kannattaa Windos Phonea siksi, että Windows löytyy myös PC:stä. Sitten on nämä Linuxia ja Macia suosivat. He ovat marginaalissa, kuten sinäkin mielipiteinesi.

Vastaa
Homeworld123
Homeworld123

11

10@ Muutama vuosi sitten Androidin osuus oli 0%. Windows Phonelle tapahtuu myös muutamassa vuodessa räjähdysmäinen kasvu. Syitä:

- vasta Mango-päivityksen jälkeen Windows Phone on riittävän kypsä otettavaksi käyttöön
- Nokia nostaa massallaan Windows Phonen ylös
- Androidin suosio vähenee, koska siitä joutuu tulevaisuudessa maksamaan kalliita rojalteja patenttien käytöstä
- iOS:n suosio romahtaa, koska Apple ei pysty tuomaan enää mitään uutta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja