Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia aikoo kilpailla hinnalla Pohjois-Amerikassa

3
Teemu Laitila

Nokia aikoo kilpailla hinnalla Pohjois-Amerikassa
Nokian Pohjois-Amerikan toimintojen johtaja Chris Weber valotti viime viikolla Business Insider -julkaisulle yhtiön Windows Phone -strategian pääkohtia. Suurin muutos aiempaan on yhteistyön tiivistäminen puhelimia myyvien operaattoreiden kanssa, joiden merkitys Yhdysvaltain markkinoilla on huomattava. Puhelinten menekki aiotaan varmistaa riittävän monipuolisella valikoimalla, josta löytyy jotain jokaiseen hintaluokkaan.

Laajalla valikoimalla pyritään vastaamaan erityisesti Android-valmistajien haasteeseen. Weberin mukaan tarkoituksena on hinnoitella Windows Phone -valikoiman halvimmat laitteet jopa alle nykyisten halvimpien Android-mallien. "Se on nopein tapa kasvattaa markkinaosuutta", Weber kommentoi.

Halvan hinnan lisäksi Nokia aikoo aloittaa massiivisen markkinointikampanjan, jonka avulla on tarkoitus kertoa Windows Phone -alustan eroavaisuuksista sen pääasiallisiin kilpailijoihin nähden. Weber toivoo myös Nokian valtaavan talousvaikeuksien kanssa painiskelevalta Blackberry-valmistaja RIM:ltä tärkeitä yritysasiakkaita.



Ensimmäisiä Windows Phone -laitteita odotetaan markkinoille sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa vielä tämän vuoden kuluessa, mutta laajamittaisemmat toimitukset saadaan ainakin Yhdysvalloissa käyntiin vasta ensi vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

readyEddy
readyEddy

1

Kenelle tällaiset suunnitelmien paljastukset on tarkoitettu? Miten tuollaiset puheet palvelee Nokian etua?

Joku voisi perustaa blogin "Viikon omituinen Nokia-lausunto". Ainostoa riittäisi kun noita käsittämättömiä lausuntoja antaa nykyään muutkin kuin Eeloppi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Sijoittajia se voi kiinnostaa. Ja hyvä, että Nokia on ottanut opiksi. Jenkeissä ei pärjää liittoutumatta operaattoreiden kanssa. Ja toivottavasti tämä verinen hintakilpailu saapuu myös Suomeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia EI pärjää...!! (vahvistamaton)

3

Google on nyt paha vastus Microsoftille/Nokialle,kun se osti Motorolan...!!!.
Googlella on nyt jo (ainakin Motorolan oston jälkeen) mahtava patenttisalkku ja pian eko-systeemi!!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja