Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N8:lle tulossa iso kamerapäivitys

7
Manu Pitkänen

Nokia N8:lle tulossa iso kamerapäivitys
Nokia N8:n käyttöjärjestelmä sai hiljattain Symbian Anna -päivityksen, mutta Nokialla työstetään jo parannusta kännykän kamerasovellukseen. Kokeilunhaluisimmat voivat käydä lataamassa päivityksen beta-version Nokia Labsista (vaatii N8:sta Anna-päivityksen).

Päivitys on luonteeltaan iso, sillä se laittaa kamerasovelluksen kömpelöksi parjatun käyttöliittymän uuteen uskoon. Nokian omien sanojen mukaan uudessa UI:ssa on keskitytty helppokäyttöisyyteen ja siihen, että kaikkein tärkeimmät valinnat ovat nopeasti löydettävissä.
Muita isoja uudistuksia ovat videokuvauksen ruudunpäivityksen nostaminen 25:stä 30 FPS:ään ja jatkuvan automaattitarkennuksen lisääminen, jota käyttäjät ovat laajalla rintamalla pyydelleet Nokialta. Myös punasilmäisyyden poistoa on optimoitu ja zoomia rukattu sulavammaksi.

Kommentit (7)

malagant
malagant

2

Testasin juuri ja näyttää ainakin videokuvauksen tarkennus toimivan. Ei tosin vielä täydellisesti ja erittäin hitaastikin se pelaa. Se on myös nimetty aika erikoisesti lähikuvaksi, vaikka kyseessä on ainoastaan automaattitarkennustoiminto (joka tosin osaa tarkentaa myös lähelle).

Ai niin, puhelin täytyi käynnistää softan asennuksen jälkeen uudelleen, että muutokset tulivat voimaan.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

3

Hyvä päivitys Nokialta. Paremman puoliskon N8:aa käyttäneenä on pakko todeta, että kameran hyvä tekninen suorituskyky on kyllä kärsinyt huonohkosta käytettävyydestä. Josko tämän avulla saisi lopulta kamerasta kaikki tehot irti.

Vastaa
Robustus
Robustus

5

Latasin sisään ja jouhevuutta ainakin lisäsi. Salama ei näytä lähtevän pois päältä. Latauksen yhteydessä on huomautus, että videon fps on edelleen 25, joku oli tumpeloinut senkin asian, mutta yrittävät kovasti vaihtaa siihen oikean version. Tanan tunarit.

Vastaa
N8_user
N8_user

6

Muuttaako tämä beta kamerapäivitys käyttöliittymän kielen englanniksi? Milloinkahan tätä voi odottaa virallisiin päivityksiin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja