Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilla on jo lääke myyntikiellon välttämiseksi

3
Manu Pitkänen

Samsungilla on jo lääke myyntikiellon välttämiseksi
Uutisoimme aiemmin tänään Haagin käräjäoikeuden päätöksestä, joka asetti Samsungin kolme Galaxy-sarjan älypuhelinta myyntikieltoon EU:n alueella. Kielto astuu voimaan lokakuun puolivälissä. Tweakers.netin mukaan Samsungilla on jo kuitenkin lääke kiellon välttämiseksi.

Sivuston mukaan Samsungin asianajaja Bas Berghuis van Woortman on jo todennut, että yhtiö välttää pannan päivittämällä puhelimien Galleria-sovelluksen. Kun patenttia EP 2058868 (Applen suomenkielinen hakemus) rikkova sovellusta muutetaan sopivasti, niin hänen mukaansa Applella ei ole enää mitään syytä vaatia Samsungin puhelimien myynnin torppaamista.


BBC:n mukaan sama piirre löytyy kaikista Android-puhelimista.

Eri lähteiden mukaan ongelmana on ollut ohjelman pomppaus-efekti kun käyttäjä vierittää tiedostoluetteloa tai tiedostoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Aloc
Aloc

2

On se hämmästyttävää ettei tuolla omenaväellä ole muuta tekemistä kun kytätä jotain sovelluksen samankaltaisuutta heidän omaansa, tässä tapauksessa jotain "pomppaus" efektiä. Sehän on likipitäen sama galleria joka android puhelimessa. Laittais Samsung luun kurkkuun applelle ja lopettais komponenttien toimituksen heille.

Ymmärsin vielä sen purnaamisen siitä yhdennäköisyydestä mutta tämä on jo naurettavaa kun on pakko kampittaa kilpailijaa kun itsellä ei omat innovaatiot enää riitä. Yhtälailla Google voisi haastaa applen siitä ilmoituspalkin alasvetovalikosta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja