Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia panostaa kehitysmaihin parinkympin puhelimilla

9
Teemu Laitila

Nokia panostaa kehitysmaihin parinkympin puhelimilla
Nokia on julkaissut kaksi uutta puhelinmallia, jotka on suunniteltu erityisesti kehittyvien maiden kansalaisten käyttötarkoituksiin. Erittäin edulliset Nokia 100 ja Nokia 101 ovat osa Nokian Symbian-strategiaa, jonka tarkoituksena on yhdistää seuraavat miljardi uutta käyttäjää puhelinverkkoon.

Nokia 101 tukee kahta SIM-korttia, mikä tulee tarpeeseen esimerkiksi useampia prepaid-liittymiä käytettäessä tai matkapuhelinverkkojen kuuluvuuden ollessa rajoitettua. Nokia SIM Manager -sovelluksen avulla puhelimeen voi tallentaa jopa viiden eri SIM-kortin asetukset. Lisäksi 101 sisältää FM-radion, musiikkisoittimen ja mahdollisuuden laajentaa tallennustilaa muistikortilla.
Vielä edullisempi Nokia 100 painottaa kestävyyttä ja yksinkertaista toiminnallisuutta. Musiikinkuuntelua varten laitteesta löytyy FM-vastaanotin.

Molemmat puhelimet on markkina-alueesta riippuen varustettu Nokia Life Tools -sovelluksella ja pankkipalveluita tarjoavalla Nokia Money -sovelluksella. Nokia 101 on hinnoiteltu noin 25 euroon ja Nokia 100 20 euroon.


Nokia 101 ja Nokia 100

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

hojo hojo (vahvistamaton)

1

vettä ja ruokaa ne tarvis,että syntys lisää nokian ostajia.jåå!

Vastaa
iKnow_ (vahvistamaton)

3

@2 Joo nyt on kyllä artikkelin kirjoittaja totaalisen pihalla asioista.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

No, tämähän on pitkällä tähtäimellä kannattavaa. Kun maat sitten vaurastuvat, on mahdollista että aina Nokiaa käyttäneet "busmannit" haluavat myös jatkossa käyttää Nokiaa, ja ostavat kalliimpia ja edistyneempia malleja. Ehkä.

Vastaa
Kokardi65 (vahvistamaton)

8

no voi yhyren kerran onko siinä puhelimessa sitä suomen kielistä valikkoa vai ei,eikö kukaan tierä,ku missään ei sanota,kaikki o vissihin hämälääsiä,ku kukaan ei sano mitään

Vastaa
Geeser (vahvistamaton)

9

Tosi on, ei noilla ole mitään tekemistä Symbianin kanssa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja