Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung taistelee Galaksin puolesta

4
Jari Ketola

Samsung taistelee Galaksin puolesta
Samsung Nordic ilmoittaa, ettei Haagin tuomioistuimen eilinen päätös vaikuta Galaxy-sarjan puhelinten myyntiin Pohjoismaissa. Tuomioistuin päätti eilen, että Samsungin Galaxy S-, S II- ja Ace puhelimet rikkovat Applen omistamaa patenttia.

Samsung Nordic kirjoittaa tiedotteessaan:

Tämänpäiväinen Haagin tuomioistuimen päätös osoittaa mielestämme, että Galaxy-sarjan tuotevalikoima on vähintäänkin innovatiivinen ja huomiota herättävä. Ottaen huomioon Samsungin saaman huomautuksen yksittäisestä patenttirikkomuksesta ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että Samsungin Galaxy-sarjan älypuhelinten myynti jatkuu Hollannissa keskeytyksettä. Päätöksen ei uskota vaikuttavan muihin markkina-alueisiin. Galaxy-sarjan puhelinten myynti jatkuu normaalisti Pohjoismaissa.

Samsung on sitoutunut tarjoamaan kuluttajille innovatiivisia mobiililaitteita. Aiomme jatkossakin tuoda markkinoille uusia tuotteita ja teknologioita, jotka vastaavat käyttäjien odotuksiin ja ylittävät ne. Jatkamme immateriaalioikeuksiemme ja patenttiemme puolustamista käynnissä olevissa oikeusprosesseissa eri puolilla maailmaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Android & SGS2 (vahvistamaton)

2

Helpolla EI saa luovuttaa!!!.
Totta,Samsung Galaxy S2 on myös paras älypuhelin mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä ja tähän sarjaan kuuluvat myös "halvemman segmenttiluokan" mallit!.HTC on hyvä vastus omilla malleillaan Samsungille. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Android & SGS2 (vahvistamaton)

3

Helpolla EI saa luovuttaa!!!.
Totta,Samsung Galaxy S2 on myös paras älypuhelin mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä ja tähän sarjaan kuuluvat myös "halvemman segmenttiluokan" mallit!.HTC on hyvä vastus omilla malleillaan Samsungille. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.