Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pocketnow.com: Nokia 800 on varustettu Windows Phonella

10
Manu Pitkänen

Pocketnow.com: Nokia 800 on varustettu Windows Phonella
Pocketnow.com-sivusto on julkaissut sivuillaan kuvia, joiden se sanoo todistavan sen, että toistaiseksi julkaisemattomasta Nokia 800 -puhelimesta löytyy Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmä.

Väite on sinällään helppo niellä sillä Windows Phonelle pelejä kehittävä Elbert Perez paljasti jo aiemmin Nokian kehittävän Nokia 800 -nimistä WP-puhelinta. Hän myös vuoti tiedon samaan alustaan perustavasta Nokia 703:sta, jonka väitettiin taannoin esiintyvän kuvissa. Mikäli kyseinen kuva on aito, niin tällöin Nokia 800 tulee olemaan todennäköisesti Stephen Elopin jo aiemmin esittelemä Sea Ray. Nokia 703:n oikeassa reunassa on kuvan perusteella kolme näppäintä, kun Sea Rayssa niitä oli neljä.
Pocketnow.com ei paljasta mitään tietoja kuvien lähteestä tai mitään muitakaan seikkoja, jotka antaisivat syyn luottaa kuvien aitouteen. Sivusto on kuitenkin tunnettu sen verran monista nappiin menneistä tietovuodoista, joten huijauksesta tuskin on kyse.

Kuvassa näkyvän hinnan uskotaan olevan vain placeholder eli turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei kannata tehdä.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

miksuh2
miksuh2

1

No on kyllä niin epämääräsiä, ja suttusia kuvia etten kyllä noiden perusteella lähtis tekemään mitään johtopäätöksiä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

@1 Kieltämättä.

Mutta enihau, saisi se Nokian WP-luuri jo tulla. Mangon myötä WP:n pitäisi olla jo ihan käyttökelpoinen, joten periaatteessa luureja voisi jo puskea ulos.

Mutta toisaalta, jos iOS:n tottunut kuluttaja ottaa käyttöön WP Mango-puhelimen, jopa hän huomaa rajoitukset ja keskeneräisyyden.

Vastaa
readyEddy
readyEddy

3

Nokia 800 oli aikoinaan "Maemo web tablet". Toisaalta onhan Nokia 101 -mallimerkintä otettu myös uusiokäyttöön. Se oli aikoinaan NMT-halko.

Vastaa
mckonen
mckonen

4

Nokialla liikaa "pikkupomoja" ja epämääärisiä tiimejä jolloin asiat eivät etene luonnollisestikaan kovin ripeasti...

Vastaa
n9n9n9n9 (vahvistamaton)

5

N9 tulee myyntiin 13.10.2011. ens tiistaina ennakkomyynnissä. lähde dna.

Vastaa
djtob
djtob

6

@5. Täh? Sehän on loistava uutinen, jos tulee!

Itseäni lainaten edelliseen kommenttiini, kun en lukenut kärkiuutisia, kun epäilin N8-01 olevan pötypuhetta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja