Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotanut "Nokia 801" on ehkä pelkkä konsepti

5
Manu Pitkänen

Vuotanut Nokia 801 on ehkä pelkkä konsepti
Viikonloppuna verkossa alkoi kiertää huhu Nokian uudesta Symbian Belle -puhelimesta. Sen väitettiin lipsahtaneen Nokia 700:n NFC-demovideolle. Huhut näyttäisivät osuneen tällä kertaa harhaan.

Juttu lähti liikkeelle kreikkalaisen Techblog.gr-sivuston kuvaamasta Nokia 700 -videosta, jossa pyöri puhelimen NFC-toimintoa esittelevä video. Videolla näkyi oudon näköinen puhelin, jonka My Nokia Blog arveli esittävän uutta Symbian Belle -puhelinta. Jotkut osasivat alusta asti arvella GSM Arenan Nokia 801:ksi ristimää puhelinta pelkäksi konseptiksi, joka oli luotu näyttämään miten NFC toimii Nokia 700:ssa.

Saksalaisen mobiflip.de-sivuston mukaan hekin ihmettelivät aluksi uutta puhelinta, mutta saivat myöhemmin tietää että kyse on juurikin konseptista eikä todellisesta tuotteesta. Thisismynextin mukaan videollakin tämä todetaan suoraan.


Mikä on lukijoiden mielipide? Pelkkä konsepti vai Nokia World -tapahtumaa odottava uusi Symbian Belle -luuri?

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Kovasti vaikuttaa kyllä olevan vain esittelykuva tuota NFC:tä varten. Mutta toisaalta, on outoa jos demoamista varten luodaan puhelin tyhjästä. Paha sanoa sittenkään.

Vastaa
squi
squi

2

Oli sitten todellinen tai ei, niin ainakin omaa silmää miellyttävä muotoilu. Reunasta reunaan ulottuva näyttö selkeillä ylä- ja alapalkeilla on hyvän näköinen.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

3

Kuten edellinen lukija totesi, todella hyvän näköinen. Sääli jos jää konseptiksi, sillä omaan silmään vaikuttaa yhdeltä hienoimmista luureista. Mutta Nokia kyllä kieltämättä tuntuu tekevän melkoiset määrät konsepteja, joista parhaita ei juuri koskaan jalosteta valmiiksi tuotteiksi.

Vastaa
djtob
djtob

4

Muutenkin muualla oli puhuttu koko ajan N8-01, mikä osoittaa olevan pötypuhetta. Se olisi N801, mutta se ei voi olla. Muistaakseni N801 olisi varattu Windows Phonelle. Eli Mid-endistä sinne High-endiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sandandan (vahvistamaton)

5

Reunasta reunaan ulottuva näyttö menee rikki todella helposti jos puhelin putoaa. Kyllä ne puhelimien tekijät sen tietää. Lisäksi jos näytön ympärillä ei ole reunaa tarpeeksi, niin tulee helposti virhepainalluksia näytön sivuihin, kun puhelinta pitää kädessä. Varsinkin jos puhelin on ohut. Tuonkin luulisi valmistajien tietävän. Kuluttajien näkemys asiaan voi olla hyvinkin toinen. Kumpi on parempi? käytettävyys & kestävyys vai ulkonäkö & epäkäytännöllisyys?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja