Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft Apps tulee Symbianille

1
Manu Pitkänen

Microsoft Apps tulee Symbianille
Nokia kertoi eilen illalla, että Symbian Belle -puhelimille aiotaan jakaa ilmaisia Microsoft Apps -päivityksiä, jotka sisältävät Microsoftin tutut toimisto-ohjelmistot. Päivitysten luvataan parantavan Nokian Belle-puhelinten tuottavuutta työnteossa.

Tämän vuoden lopulla julkaistava ensimmäinen Microsoft Apps -päivitys sisältää OneNoten, Lync 2010 Mobile -pikaviestimen, Document Connectionin ja PowerPoint Broadcastin. Ensi vuoden alussa jaettava toinen päivitys tuo mukanaan Wordin, Excelin ja PowerPointin. Nokian mukaan viimeksi mainitut ohjelmat eivät ole koskaan aiemmin löytyneet natiiveina sovelluksina Windowsin ulkopuolella.

OTA-päivityksinä jaettavat ohjelmat tulevat saataville Nokia N8:lle, Nokia C7:lle, Nokia C6-01:lle, Nokia E7:lle, Nokia E6:lle, Nokia X7:lle, Nokia 700:lle, Nokia 701:lle, Nokia 600:lle ja Nokia Orolle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Jotain iloa Mikkisofta yhteistyöstä siis...

Tämähän se suurin potentiaali työpuhelinten saralla on muutenkin Nokia-Microsoft yhteistyössä. Jos Windows työasemien ja Nokia puhelinten yhteistyö saadaan saumattomaksi, niin se olisi hienoa!
Tarkoitan yleisimpiä toimintoja: sähköpostit, kalenterit, wordit, powerpointit jne.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja