Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia paljasti N9:n hintatiedot

15
Manu Pitkänen

Nokia paljasti N9:n hintatiedot
Nokia on vahvistanut Ääni-blogissa julkaistussa merkinnässä kauan odotetun Nokia N9 -älypuhelimen suositushinnat. Kosketustuntumaa puhelimeen voi käydä hakemassa Nokia Flagship Storessa Helsingissä.

Nokia N9:n 16 gigatavuisen mallin hinnaksi on ilmoitettu 599 euroa ja isomman 64 gigatavun tallennustilalla varustetun mallin hinta on 699 euroa. Nokia kertoi jo aiemmin N9:n hintatiedot Singaporessa, jossa se tulee myyntiin tämän kuun lopussa noin 150 euroa edullisemmin. New York Times ja Nokian myynti- ja markkinointijohtaja Colin Gibes kertoivat viime kesänä mallien suositushintojen olevan noin 670 ja 760 dollaria (470 ja 535 euroa).Nokia N9:n myyntiintulopäivää ei vielä vahvistettu, mutta ainakin Gigantin verkkokaupan mukaan toimitukset heidän ennakkotilaajille alkavat lokakuun puolella. Lisätietoa Nokia N9:stä löytyy Puhelinvertailu.comin artikkelista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
theymelvinedme (vahvistamaton)

2

En ostaisi tuolla hinnalla vaikka olisin miljonääri - "pohja se o miunki säkissäin".

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

No nämähän on Nokian hintoja. Saa nähdä paljonko viilautuu pois, kun tulee virallisesti kauppoihin ja on kermat kuorittu päältä. Normi 50 € lähtenee ainakin heti tuosta hinnasta...

Vastaa
Bodomed
Bodomed

8

Noh itse ainakin osasin juurikin jotain tuota hinta luokkaa tuolle ennustaa. Eiköhän toikin parin viikon odottelulla tipu ainakin 100€. Eipä muutenkaan ole kiire heti ostamaan.

Vastaa
jkij
jkij

9

Köyhille kallis ja muille saman hintanen.
Jos ei oo rahaa ni älkää ostako.
Elloksella 639€/569€.

Vastaa
SirWirtanen
SirWirtanen

11

Onko tuo nyt sitten edes kallis, vuoden vanhan iPhone 4 suoraostohinta Elisalla tuo sama 599€ ja 32Gt versiosta saa pulittaa 699€, saman verran kuin N9 64Gt versiosta. Ja muutoinkin laite pyyhkii iPhonella lattioita. (Kyllä, olen päässyt testaamaan laitetta, enkä siis heitä fiilispohjalta arviota. Ja Applen fanittajille tiedoksi että oma luuri on tällä hetkellä iPhone).

http://www.elisashopit.fi/tuote/714?o=1&p=1

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

12

@11 Älypuhelin on nykyään jo niin paljon muutakin kuin vain se itse laite out of the box. Se kai tässä on se ainoa ongelma liittyen N9?

Mielestäni toi on ihan järjetön hinta betatestaaja/protopuhelimesta jonka tulevaisuudesta ei kukaan tiedä, mutta ennustukset on todella epävarmat.

Kyllä toi luuri itseäkin kiinnostaa (ei kyllä ihan ostoon asti), mutta katsoo sitten joskus puolenvuoden päästä mihin meego asettautuu. Tuleeko siitä samanlainen nörttien räpellysluuri kuin N900, vai saako siihen ihan oikeasti sisältöä ja kiinnostavaa sellaista eli kiinnostuuko sovelluskehittäjät siitä, että saisi jotain muutakin kun kasan puolivalmiita sovelluksia jostain beta osiosta.

Myös puolen vuoden päästä hinta on voinut tippua aika paljon.

Jos kellään ei olisi sovelluskauppoja olemassa tänäpäivänä ja ainoa mikä merkkaisi on puhelin niin tämä luuri olisi varmasti hitti, nyt on paha sanoa yhtään mitään.

Sitähän se Eloppikin rummuttaa sitä ekosysteemin tärkeyttä ja siksi WP7 koska siellä ekosysteemi kasvaa hyvä vauhtia.

Vastaa
N900x
N900x

13

@12 N9:n sovelluskaupassa on JO NYT hyvin paljon sovelluksia. Entiset N900:n sovelluksetkin ovat nostaneet tasoaan rutkasti (niitäkin löytyy muutamia)

Laite on sinällään ihan uskomattoman hieno. SwipeUI vain toimii, toimii ja toimii. Noin helppoa puhelinta en ole kuunaan käyttänyt

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

14

@12
En ole nörtti. Enkä ymmärrä mitään linuxista. Nokia N900:sta olen käyttänyt ensimmäisestä mahdollisesta päivästä alkaen todella tyytyväisenä. Ja käytän edelleen.

En kyseenalaista etteikö niitäkin olisi joille miljoonan ohjelman sovellustarjonta on tärkeää tai joita oikeasti kiinnostaa puhelimensa tulevaisuus, mutta epäilen silti tämän populaation suuruutta verrattuna massoihin. Suhde on toki älypuhelimissa vielä suurempi kuin perusluureissa, mutta ero pienenee koko ajan.
Ja tällä viittaan siihen, että kuinka montaa ihan oikeasti kiinnostaa tai kuinka moni tiedolla lopulta mitään tekee, että onko jollain puhelimella kehityskaarta jäljellä/tarjolla kuinkakin paljon.

Lopulta kaikkien puhelinten/alustojen tuki loppuu jossain kohtaa.

N9 kiinnostaa minua, mutta niin kiinnostaa myös tulevat WP puhelimet. En tiedä hankinko kumpaakaan...

Vastaa
Anestic
Anestic

15

@14 mullakin tuo win-puoli kiinnostaa saavatko niin valmiiksi, että olisi helpompi käyttää kuin mitä itse kokenut. Ja kuinka synkkaa win 8:n kanssa :D (remote desktop-pelaaminen olisi siistiä...) Mutta oli jo melko näppärä ja innovatiivinen tuo...

Meegolta odotan vielä enemmän. N900-luurista ei kellään pahaa sanottavaa ollut, kellä on se. Ja käyttävät pitkään. Vois sitten alelaarista harkita, tai jos n950 sais vaikka käytettynä :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja