Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: N9:ä ennakkovarattu innokkaasti

21
Teemu Laitila

Nokia: N9:ä ennakkovarattu innokkaasti
Nokia kertoo yhtiön Ääni-blogissa, että tiistaina alkanut N9-mallin ennakkotilaus on kerännyt ihmisiä jonoksi asti Helsingin lippulaivamyymälään. Suosituin on ollut musta 64 gigatavun muistilla varustettu malli ja väristä riippumatta kaikki 64 GB mallit on jo varattu loppuun.

Lippulaivamyymälän henkilökunnan mukaan eniten kysymyksiä on odotetusti herättänyt etukäteen hypetetty swipe-toimintoon pohjautuva käyttöliittymä, joka toimii kokonaan ilman fyysisiä näppäimiä. Laitetta liikkeessä kokeilleiden mukaan uusi käyttöliittymä tuntuu toimivalta, mutta vaatii totuttelua.

Uudentyyppisen käyttöliittymän lisäksi asiakkaat ovat käyneet tutustumassa puhelimen valokuvausominaisuuksiin.

Nokia ei kuitenkaan suostunut paljstamaan puhelinvertailu.comille N9:n tarkkoja ennakkovarauslukuja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (21)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

2

Ennakkovarattu innokkaasti = kyse Nokian tuotteesta, siis innokkaasti verrattuna perus Nokia tuotteeseen, kuitenkin vähemmän kuin mitään muuta high-end -älypuhelinta.

Vastaa
PJL78
PJL78

8

Jokin tuossa N9:ssä vetää puoleensa, muotoilu on ehkä parasta älypuhelimissa koskaan, kuori ja näyttö ovat oikeasti ainutlaatuiset, kuten myös ohjelmisto. Pitää ostaa toi, osarilla.

Vastaa
PJL78
PJL78

10

No hitto, mä lainaan mummolta ja maksan satavuotiaana ;P Mut, hienoo, että en oo ainut, joka haluu ton. Vaikka itelläni on jo ihan hyvä (maksamaton) SGS, niin hankin ton heti.

Vastaa
jarsaman
jarsaman

11

Nokiassa on kyllä hyvä kamera, hieno ulkomuoto ja paljon värivaihtoehtoja heti julkaisuhetkellä. Rauta on vanhentunutta ja Symbiankaan ei oikein vakuuta. Oikea hinta puhelimelle olisi mielestäni noin 350 euroa.

Vastaa
foliomanne
foliomanne

12

jarsaman: sä taidat olla kännissä, tai sitten vaan ihan saakelin dorka. Rauta on kyllä wanhaa ja hintamielipiteesi on oikea. lueppa vähä lisää siitä n9:stä ja sen symbianista

Vastaa
jarsaman
jarsaman

13

Moi foliomanne. En ole kovinkaan kännissä tällä hetkellä, joten olen kai sitten saakelin dorka. Symbian ei vaan oikein vakuuta minua. Se on auttamattomasti kuoleva tuote. Onko mitään takeita, että puhelimeen saa esim. puolen vuoden päästä uusimpia sovelluksia?

Vastaa
admins
admins

15

Ei androidinkaa saa uusimpia sovellutuksia. Etenkään kun Motorolaa aletaan käyttää suunnan näyttäjänä. Kyllä tuohon tärkeimmät sovellutukset saa. Ei puhelin mihinkää pelaamiseen ole tarkoitettukaan.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

16

On se hiton tyylikäs. Upein malli, mitä Nokia on valmsitanut pitkään aikaan. Lyö helposti laudalta iLuurit sun muut. Mitä olen olen videoita katsellut, Meego vaikuttaa erittäin lupaavalta. Pitäisi käydä vähän räpläämässä tuota, kunhan tervehdyn. Kuulemma erittäin hyvä käyttää. Sisuskaluiltaankin erittäin lupaava. Tuo 64GB ei taida aivan heti täyttyä, saa aika paljon kuvata :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2,paras älyluuri (vahvistamaton)

18

Eipä tossa mitään muuta ihmeellistä ja erilaista ole,kuin Meego (Linux)!. ;)
Ei mitään uusia innovaatioita. :/

Vastaa
3rd_party
3rd_party

19

@18
ihan rehellisyyden nimissä, aika vähissä ne mullistavat innovaatiot ovat olleet sitten iPhonen julkistamisen (eikä siinäkään ollut juuri mitään muuta radikaalia kuin marginaaliteknologian muuttaminen main streamiksi). Sittemmin on oltu taas maltillisempien innovaatioiden tiellä eikä mitään radikaalia ole näkynyt.

Tähän kaavaan N9 sopii ihan yhtä hyvin kuin SGS2kin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

20

@15 "Ei puhelin mihinkää pelaamiseen ole tarkoitettukaan."

Kyllähän niitä tehoja mitä luureissa nykypäivänä on niin kannattaa käyttää nimenomaan hyväksi ja pelaamiseenhan niitä eniten tarvitaan. Lähes turhaahan ne tehot muuten olisi. Puhelinpelaaminen on päihittänyt jo aikaa sitten käsikonsolit. Syyt, kalleimmatkin pelitkin n. 5 kertaa halvempia tai jopa ilmaisia ja tarjonta on valtavaa, pelien hankkiminen nopeaa plus ei tarvi kantaa kahta erillistä laitetta jos pelaamisesta on kiinnostunut.

Juurihan tuli esim uutinen miten nintendo ei edes harkitse pelien tekemistä luureille vaikka niiden viimeisin käsikonsoli on flopannut täysin. Tässä vielä vanha kommentti "Nintendon Yhdysvaltain johtaja Reggie Fils-Aime manasi viime talvena, että edulliset pelit pilaavat videopeliteollisuuden. Muutaman euron hintaiset julkaisut totuttavat yleisön halpoihin peleihin, mikä uhkaa näivettää koko alan, hän moitti"

Näinhän on juuri käynyt, jos multa kysytään niin käsikonsolipelit nyt onkin olleet ihan järjettömän hintaisia (20-60e keskihinta taitaa olla siellä 40e). En ihmettele yhtään jos nuoret pelaa mieluummin kännykällä.

En käsitä miten jostain taskupelistä voi pyytää jopa yli 50e. Esim pes 2011 keskihinta on/oli n. 40e psp:llä. ite saan saman pelin 1,59e:llä (en tiedä onko alkuperäinen hinta mutta tuskin yli vitosta on koskaan ollu). En tosin osaa sanoa onko noissa peleinä jotain eroja vai onko ne täysin sama peli, mutta hintaero on kuitenkin ihan käsittämätön. Eiköhän suurin osa valitse kuitenkin alustan mille saa joku 6-8 ihan huippupeliä yhden pelin hinnalla vs jos ostaa taskukonsolille. Myöskin mobiilipelien taso paranee koko ajan kun tulee tuplaydin luureja ja parempia grafiikkapiirejä ja muutenkin tehokkaampia luureja.

Kyllä käsikonsolit elää TODELLA vaikeita aikoja :) Heitetään tähän vielä, että kallein peli tuolla sovelluskaupassa taitaa olla gta chinatown wars ja sekin on vain 7,99e.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

21

20@
>@15 "Ei puhelin mihinkää pelaamiseen ole tarkoitettukaan."
>
>Kyllähän niitä tehoja mitä luureissa nykypäivänä on niin kannattaa
>käyttää nimenomaan hyväksi ja pelaamiseenhan niitä eniten
>tarvitaan. ..

Onko sinusa N9 tarkoitettu pelaamiseen ? varmaan osittain, mutta ei välttämättä se yhtiön pelikone, on tosin luvattu pelitarjontaakin.

Pelibusineksen kannalta puhelimet yleisesti on erittäin tärkeä alue ja monen peli osalta se on juuri se alusta mistä aloitetaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja