Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N9:n toimitukset alkavat

5
Matti Vähäkainu

Nokia N9:n toimitukset alkavat
Nokia on kertonut juuri, että se aloittaa Nokia N9:n toimitukset. Nokian ensimmäinen, ja näillä näkymin viimeinen, MeeGo-puhelin lähtee ennakkotilaajille ja puhelin saapuu kauppoihin 13. lokakuuta.

Puhelimen saa kolmella värivaihtoehdolla (musta, vaaleanpunainen ja turkoosi) ja kahdella muistikokoonpanolla, jotka ovat 16Gt ja 64Gt. Nokian mukaan laitteen arvioitu vähittäismyyntihinta Suomessa on 599 euroa (16Gt) ja 699 euroa (64Gt).
Puhelinvertailun ensimmäisen arvion laitteesta voit lukea täältä. Tulossa on piakkoin myös kattava testi Meego-puhelimesta.

Nokia N9 on 3,9 tuuman 480x854-resoluution kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, joka edustaa markkinoiden ensimmäistä MeeGo-puhelinta. Sen ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi 8 megapikselin kamera, gigahertsin suoritin, gigatavu RAM-muistia ja täysin uusi Swipe-käyttöliittymä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Kivasti Gigantin Facebook-uutisointi samasta aiheesta kirvoitti läjän Nokiaa haukkuvia kommentteja. En vain ymmärrä. Jos oma puhelin on niin hyvä, niin miksi pitää tulla kitisemään toisten valmistajien puhelimista?

On tuo kyllä hieno luuri, niin ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltäänkin. Ehkä kuitenkin turhan kookas minun käyttööni. Ja hintakin tietysti melko korkea, mutta se mitä todennäköisimmin tippuu.

Vastaa
salppasalppaaaa 1000 (vahvistamaton)

4

moi , onko tuo nyt niin hyvä puhelin mitä siitä sanotaan ? itse kun olen samsungin galaxy sII ostamassa , niin mitenköhän luulette kumpi on parempi ? (: kiitos jo kaikista vastauksista !

Vastaa
Markeli
Markeli

5

@4
Käy kokeilemassa molempia :D. Tosin olen kuullut monen sgs2 omistajan vaihtavan n9:n testattuaan sitä. N9:ä pääset testaamaan nokian aleksanterinkadun liikkeessä ja sgs2:sta varmaankin operaattoreiden kivijalkamyymälöissä jne.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja