Sports Tracker saapuu Nokia N9:lle

5
Matti Robinson

Sports Tracker saapuu Nokia N9:lle
Nokia kertoi eilen aloittavansa odotetun Nokia N9 -älypuhelin toimitukset, mikä saikin suositun urheilu- ja liikuntasovelluksen tekijät kertomaan ilouutisia uutuuspuhelimen jo ennakkotilanneille. MeeGo-pohjainen N9 saa piakkoin julkaisun jälkeen liikunta-aktiviteettejen tiedonkeruuseen keskittyvän sovelluksen.

Sports Tracking Technoogiesin mukaan heidän sovelluksensa kehitys on kovassa vauhdissa. Sports Trackerin valmistuminen ja julkaisu ajoittuu näillä näkymin marraskuulle.

Sports Trackerin MeeGo-versio tuo mukanaan kaikki sovellukselle tutut ominaisuudet ja tukee myös Sports Trackerille brändättyä sykemittaria.

Sports Tracker toimii jo nykyisellään Nokian Symbian-puhelimilla, Android-puhelimilla sekä iPhonella. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi kunkin alustan omasta sovelluskaupasta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Asus ROG Phone 6D Ultimate – hinta laskenut -20%

Asus ROG Phone 6D Ultimate
864 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1074 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -17%

Oppo A38 (4G)
99 € DNA
119 € Verkkokauppa.com
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (5)

pitokokka
pitokokka

1

Vähän turhan arvokas laite mukana hikilenkeille ja huonoon säähän. Silti erinomainen uutinen. Vois jäädä N9 suuremmalla todennäköisyydellä ostamatta, jollei SportsTrackeriä tai muita usein käytettyjä ohjelmia tulisi.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Koska tämä on näköjään tehty Qt:lla, niin ei pitäs olla mitään tekosyytä miksi tät' uudistettua versiota ei tulisi Symbianillekin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

@2 Paitsi softavalmistajien yleinen asenne, "lol joku Symbian". Hieman nihkeästi ovat ST:llä symbiania enää tukeneet.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@3

Höpö, höpö. Kokoajan tulee uutta softaa Symbianille, ja vasta mm. Voddlerin kehittäjät kehuivat Qt:ta ja Symbiania. Rikä tästä nyt ole kauankaan kun viimeeksi tuli uusi versio Sports Trackerin Symbian ^3-versiosta. Joskus tuossa kesällä se oli.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Älä nyt luule väärin, itsekin Symbiania käytän ja mielestäni oikein hyvä käyttis, mutta todella usein törmää tilanteeseen, missä softaa tarjotaan Android/iOS tai välillä jopa Andoird/iOS/WebOS eikä symbiania ollenkaan. Pistää vihaksi. Toki Symbianille tulee koko ajan tavaraa lisää, kiitos mm. Qt:n, mutta tahti ja softavalmistajien mielenkiinto on suurempaa Android/iOS-puolella.

Luulisi, että softavalmistajia kiinnostaisi enemmän, kun kohta Nokialla on oikein kunnon valikoima Symbian Belle-laitteita, niin ei tarvitsisi jokaiselle laitteelle räätälöidä erikseen. Mutta varmasti Flopin asenne Symppariin vahingoittaa yleistä ilmapiiriä.

Anteeksi OT.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.