Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia yhteistyöhön audiolaitevalmistajan kanssa

3
Teemu Laitila

Nokia yhteistyöhön audiolaitevalmistajan kanssa
Nokia ja maailmalla ylihintaisiksi väitetyistä kaapeleistaan tunnettu Monster suunnittelevat yhteistyötä samassa hengessä kuin HTC ja Monsterin omistama Beats Audio julkaisivat aiemmin. Tulevasta yhteistyöstä kertoi PocketNow-sivusto, jolle nimetön lähde paljasti kuvan tulevista yhteistuotteista.

Kuvan perusteella Monsterin ja Nokian ensimmäinen yhteistuote tulee olemaan kuulokkeet, joiden koko nimi on Nokia Purity HD Stereo Headset. PocketNow ei osaa kertoa, aikooko Nokia HTC:n tavoin sisällyttää yhteistyökumppaninsa tuotteita suoraan puhelintensa yhteyteen vai lainaako Nokia Monsterin brändiä pelkästään nuorekkuuttaan korostaakseen.

Kuvassa näkyvistä kuulokkeista ei voi juuri päätellä tarkempia ominaisuuksia, mutta johtojen puute saattaa tarkoittaa bluetooth-kuulokkeita, tai johdot on pelkästään jätetty pois kuvasta tyylisyiden vuoksi.
Yhteistyön tarkemmista yksityiskohdista kuultaneen tarkemmin viimeistään Nokia World -tapahtumassa, jossa myös ensimmäisten Windows Phone -mallien odotetaan saapuvan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Vau. En olisi osannut tehdä noista rumempia, vaikka olisi yrittänyt. Äänenlaadun toivoisi olevan huippuluokkaa, siinä tapauksessa.

Vastaa
MrC00L
MrC00L

2

Ei Hitto mitkä saippuakupit, tossa on kyllä suunnittelijan iso pyörä heilahtanu pahemman kerran! Ja otsikossa huvittaa suuresti maininta "Ylihintaiseksi väitetyistä" Nehän on aivan h*lvetin kalliita ottaen huomioon siihen mitä saat, Sennheiser, Audiotechnica, Bose, siinä samaan hintaan kuin monsterin luurit mutta 100X Paremmat sekä äänenlaadulta että hinta-laatusuhteeltaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja