Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sea Ray-, Sabre- ja Ace-vuotoja jatkavat Nokia Lumia ja Sun

7
Manu Pitkänen

Sea Ray-, Sabre- ja Ace-vuotoja jatkavat Nokia Lumia ja Sun
Aiemmin saatiin tietää että Nokia kehittää Sea Rayn ohella toistakin Windows Phone -puhelinta, Sabrea. Myös Nokia Ace -niminen puhelin on vilahdellut julkisuudessa. Hiljattain on paljastunut mainintoja kahdesta muusta aiemmin tuntemattomasta puhelinmallista, Nokia Lumiasta ja Nokia Sunista.

Nokia Lumian osalta tiedot ovat toistaiseksi kovin niukat, mutta Occasional Gamerin tilastojen mukaan kyseisen puhelimen lopullinen mallinimi voisi olla Nokia 800. Aiempien tietojen mukaan Nokia 800 olisi Windows Phone -puhelin, joten uudet paljastukset eivät kuulu Symbian-mallistoon.

Ranskalaisen Orange-operaattorin tulevien tuotejulkistusten joukosta on vuorostaan löydetty maininta WP-pohjaisesta Nokia Sunista. Puhelimesta löytyy sivun mukaan 16 gigatavua tallennustilaa, 1,4 gigahertsin suoritin ja kahdeksan megapikselin kamera.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Nämä uutiset saavat oman, hieman notkahtaneen mielenkiintoni Nokiaa kohtaan taas nousemaan. Itselläni on vahva usko, että Nokia saa WP:n toimimaan ja leviämään. Ja melko monella WP-laitteella sieltä ollaan ilmeisesti tulossa ulos, mikä on minusta hyvä. Kuluttajalla on varaa valita, minkä näköisen laitteen ottaa. Toisin, kuin eräässä toisessa yhtiössä, jossa ei ole minkäänlaisia valintamahdollisuuksia.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Jos vaan Nokia saa tehdä oman käyttöliittymän WP:lle, jolla on mahdollista erottua muista, niin olen itsekin positiivisella kannalla.

Kenties N9-Meego laitteen käyttöliittymästä ovat jotain tuomassa myös WP luureihin. WP Mangoa kun on myös mainostettu "swipe" tyyppiseksi alustaksi...

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

No tuskinpa tuota metro liittymää kukaan saa muokata. Se on koko wp7:n kantava idea. Nokian etuna lähinnä ilmainen ääniohjattu navigointi, mitä ei ole kenelläkään muulla.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@3 Kyllähän Nokialle lupa muokkauksiin annettiin, mutta Flop kaikessa viisaudessaan muistaakseni sanoi, että ei tarvitse muokata. (Ja siinä tapauksessa tuo erottuminen on hankalampaa. Yritä nyt luoda selvää imagoa ilman muokkauksia vaikkapa Androidilla. Ainoana mieleen tulee ZTE, jonka imago liittyy hintaan.)

Vastaa
N900x
N900x

5

Nokialla on kaksi UI koria: SwipeUI ja MetroUI. Ne jatkavat elämäänsä nyt ja tulevaisuudessa rinnakkain. Katsokaa Marko Ahtisaaren "Copenhagen Design Week" -tapahtumassa pitämä esitys.

Vastaa
Anestic
Anestic

6

Jos nokia hoitaa win7phonen valmiiksi niin, että esim. marketti toimii, ja tekee laadukkaita tuotteita, kuten ennenvanhaan, voi onnistua. Imagonkohotus silti tärkein nyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja