Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian sovelluskauppa päivittyi

19
Teemu Laitila

Nokian sovelluskauppa päivittyi
Nokian sovelluskauppa Nokia Store on saanut uuden asiakasohjelman. Uusi sovellus tuo merkittäviä muutoksia käyttöliittymään. Muutosten luvataan helpottavan navigointia ja parantavan yleistä käyttökokemusta.

Nokia Storen asiakasohjelmisto on nyt toteutettu QML-kielellä, mikä pitäisi parantaa sovelluksen suorituskykyä vanhaan versioon verrattuna.
Sovelluksen ulkoasu muistuttaa nyt enemmän Nokian uusimman Symbian-version Bellen tyyliä. Päivitys on tarjolla useille eri Nokia-malleille. Raporttien mukaan päivityksen ovat saaneet ainakin N8, E71 ja C7-käyttäjät ja päivitykseen ollaan oltu yleisesti tyytyväisiä.

Kiitos lukijallemme uutisvinkistä.

Kommentit (19)

miksuh2
miksuh2

6

Itse olen käyttänyt tätä ensimmänäisestä beta-versiosta lähtien. Sovellus toimii erittäin hyvin E7:llä. Kuten uutisesakin sanotaan, tämä uusi kauppasovellus on tehty Qt:lla. Sovellus toimii paljon nopeammin kuin vanha WRT-tekniikalla tehty sovellus. Muutenkin käyttöliittymässä on monia mukavia parannuksia. Taas nähdään kuinka hienoa jälkeä Qt:lla ja QML:llä saa aikaan.

Vastaa
JEA1 (vahvistamaton)

7

Kyllä tuo tuli Nokian 701:llekkin, mitä eilen illalla kymmenen pintaan päivitin.

Vastaa
akse
akse

9

Tuli tuota betaa käytettyä.. hyvä että virallinen tuli jo näin nopeeta.

Sitten ootellaan Belle:ä

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

12

Vau, näyttääkö se vieläkin todella noin paskalta? Ei näytä sen paremmalta kuin 2009, jolloin viimeksi käytin Nokian älypuhelinta.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

13

Idioottihäiriköitä yleensä harmittaa kaikki eniten se kun heidät jätetään huomiotta, joten en viitsi alentua kommentoimaan tuota.Ei anneta häiriköiden pilata ketjua.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

14

Lisää loistavia uutisia:

SYMBIAN BELLE TULEE PÄIVITYKSENÄ JO 26.10 !! Päivtys tulee kaikille nykyisille Symbian Anna älypuhelimille, kuten E7, N8, C7 jne.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

15

miksuh2 miten tuon symbiaanin kanssa nyt lopulta käy? kai se muuttuu lopulta jonkun sortin mod alustaan kun ei noi sinunkaan devaamis -taidot voi jatkua muuten loputtomiin Qt:t kanssa.

Vastaa
djtob
djtob

17

Trollit, jotka eivät tajua Symbianin muutoksia, päivityksien jälkeen tapahtuu iso muutos mutta sitä en aio kertoa, on annettu jo vihjeitä monen monta kertaa mutta ette sitä suostu ymmärtämään saati lukemaan.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

18

Näköjään on muuttunut, aika saman oloinen on kuin ennen. Bugikin löytyy, Bellessä (701) ei tule wlanin pikkukuvaketta yläreunaan, vaikka wlanilla on yhteys kauppaan (laitoin jopa pakettidatan pois päältä). Voisi päivittyä bellen päivityksessä, en vain ole saanut uutta versiota asennettua puhelimelle.

Vastaa
jeba (vahvistamaton)

19

@18 ainakaan N8 ja Anna toimii kuten pitääkin. Tulee wlanin pikakuvake näkyviin ihan oikein.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja