Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Tune -kilpailun voittaja selvisi

34
Manu Pitkänen

Nokia Tune -kilpailun voittaja selvisi
Nokia aloitti uuden Nokia Tune -soittoäänen kilpailuhenkisen metsästyksen syyskuun alussa ja nyt kuukauden mittelöinnin jälkeen voittajakin on selvinnyt. Kilpailun voittaneen italialaisen Valerio Alessandro Sizzin sävellys tulee pääsemään Nokian 100 miljoonaan puhelimeen.

Tämän ohella Sizzi voitti dubstep-aiheisella Nokia Tunella 10.000 euroa. Yhteensä 24 sekunnin mittainen kappale löytyy täältä (linkki mp3-tiedostoon).

22-vuotias Sizzi kertoi huomanneensa Nokian kilpailun hänen opettajansa blogikirjoituksen kautta. Hän päätti kokeilla onneaan kun mitään menetettävääkään ei ollut.

Kilpailu osoittautui erittäin suosituksi ja seitsenhenkinen raati joutui kuuntelemaan yhteensä 3000 minuuttia musiikkia voittajan selvittämiseksi. Sivuilla käytiin kuukauden aikana 1,4 miljoonaa kertaa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (34)

pasla
pasla

1

Kait tohon tottuuu.. Mutta oikeesti aika karua kuunneltavaa. Piti silti laittaa än kasiin soittoääneksi :D

Vastaa
ep_
ep_

4

Aika surkea. Surkein noista finalisteista. Harmi... Siellä oli muutama oikeasti todella hyvä ni piti valita kaikista surkein.

Vastaa
Tcav
Tcav

8

Siis tuo on aivan järkyttävän surkea! Mielestäni paras finalisteista oli tuo "Progressive Nokia" (joka näyttää saaneen eniten tykkäyksiäkin).

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

11

Todella, todella huono. Vihaan tätä uutta soittoääntä jo nyt, surkeat puhelinkajarit ja saman renkutuksen kuuleminen kaikkialla eivät ole seikkoja, jotka saavat ainakaan pitämään kyseisestä kappaleesta.

Dubstep nyt toisaalta muutenkin on mielestäni järkyttävää p*skaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dubstep (vahvistamaton)

16

Eipä osata dubstepiä näköjään arvostaa täällä. Likaista sen soundin pitää ollakin. Minusta hyvä valinta Nokialta.

Vastaa
hraHUU
hraHUU

21

Varmaankin tulee jonkun toisen tunen tai vanhan rinnalle, ei kyllä olisi mitään järkeä korvata vanhaa noin surkealla mölinällä.

tai saattaahan se olla niinkin että tuo tulee ainoastaan esim express music luureihin tai joihinkin muihin nuorille tarkoitettuihin puhelimiin tjsp...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
oikein (vahvistamaton)

22

Erittäin hyvä valinta, kevyesti noista finalisteista paras. Jos nyt jostai Captain Jackista tykkää niin eiköhän tuo Progressive iske myöskin.

Vastaa
yamaneko
yamaneko

23

Aivan järkyttävä. Vaan eipä tuota tarvitse itselleen ottaa käyttöön :)
Ollut jo vuosikausia Bedrock - Heaven Scent (POB's Seismix) kohdasta 3:11.


Vastaa
jartar
jartar

28

Jos katsotaan kilpailun arvostelu periaatteita niin valinta on täysin oikea. Monen täällä kehuma progressive soittari ei ole millään tavalla tuore tai luova.

@28
Perus iltalehti tason juttu johon voi jutun kirjoittaja laittaa minkälaisen otsikon tahansa. Ensinnäkin Warwick on täysi idiootti kun ei tiedä että Nokia on parantanut käyttistään hurjasti Bellen myötä. Vielä tyhmempää on luulla että tämä on Nokian viimeinen oljenkorsi millä se pyrkii lisäämään uskottavuutta.

Jos mielipiteet oltaisiin otettu neljältä muulta tyypiltä niin otsikoksi oltaisiin voitu laittaa että maailma ylistää nokian uutta soittoääntä...

Vastaa
tonttila
tonttila

29

Ttu mitä paskaa.. Ei kännystä löydy bassoa, toi kuulostanee ihan hirveältä, korjaan vielä hirveämmältä puhelimen kajarista ku koneelta. Hyi hemmetti.

Vastaa
Tore2003z
Tore2003z

31

siis oikeastiko jollakulla on vakiosoittoääni käytössä? ihan sama mulle vaikka olisi vesivehmaan jenkka, en tule olemaan kuuluvilla ensikäynnistyksen jälkeen.

Vastaa
Tore2003z
Tore2003z

32

Miulla onpi Max Payne 1:n Ragnarok-musa, ihmeen hyvin on jaksanut kuulla jo monta vuotta (antaa tulla dissausta taas mutta on se tuotakin parempi). Tekstiviestistä kertoo Unreal Tournamentin flak cannon :)

Vastaa
kata13
kata13

33

Varmaankin tämän palstan kirjoittajat vaihtavat soittoäänen lennosta, mutta ns. "yhteinen kansa" ei välttämättä sitä tee. Kauheaa ajatella, jos tätä saastaa pitää kodin ulkopuolella kuunnella edes puoleksi yhtä usein kun vuosia pyörinyttä Nokia tunea, joka on sentään sisäsiisti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja