Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kaksi uutta C-sarjalaista: C5-06 ja C5-05

11
Manu Pitkänen

Nokialta kaksi uutta C-sarjalaista: C5-06 ja C5-05
Nokian verkkosivuille on ilmestynyt kaikessa hiljaisuudessa kaksi uutta puhelinta. Puhelimet on nimetty vanhan käytännön mukaisesti C5-05:ksi ja C5-06:ksi.

Uudet mallit ovat tietojen perusteella riisuttuja versioita C5-03:sta, joka julkistettiin viime vuoden lopulla. Teknisesti uudet mallit ovat samanlaisia ja suurin erottava tekijä löytyy saatavilla olevista värivaihtoehdoista. Nokialta on tulossa myös C5-04, joka on Kanandan markkinoille suunnattu C5-05.

Uudet C5-puhelimet sisältävät Symbian S60 5th Edition -ohjelmiston, 40 megatavua sisäistä muistia sekä microSD-korttipaikan. Puhelinten 3,2 tuumaisen resistiivisen kosketusnäytön tarkkuus on 640x360. Sisuksista löytyy myös kiihtyvyysanturi, jonka avulla näytön kuvan suunta muuttuu puhelimen asennon mukana.

Toisin kuin C5-03, kummastakaan uutuuspuhelimesta ei löydy tukea 3G:lle. Käyttäjät joutuvat täten tyytymään EDGE-nopeuksiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (11)

mietaas
mietaas

4

siinä taas nokialta kunnon patukka, mauttomuuden huippu!!!
muotoilusta päätellen voisi luulla, että vanjoki on palannut kehiin.
t. osakkeenomistaja

Vastaa
Matsomppi
Matsomppi

5

Aika huvittavaa, miten nämä Nokian halvatkin julkistukset saa tänne aina valituskuoron paikalle, ihan kuin olisi Nokian uusin lippulaivamalli taas flopannut.

Uskokaa tai älkää, näille halvoille malleille on aika paljon ostajia ja taitavat aikalailla pitää Nokiaa pystyssä tällä hetkellä, ennen kuin (toivottavasti) saadaan ne huippumallit oikeasti kuntoon.

Vastaa
djtob
djtob

6

Ei tämä mikään huippumalli ole, Nokialta ei ole pitkään aikaan tullut lippulaivaa myyntiin. Silti Nokia julkaisee Symbian-luureja ja jotta ei unohdeta: Symbian-luureja tuetaan vähintään 2016 asti. Moniko teistä käyttää luureja enemmän kuin 2 vuotta? Niinpä niin.

Nokialla voi löytyä uusia ja isompia paukkuja, että kohta kuullaan hirmu uutisia. Porufaneja kyllä odotan hymy suussa.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

7

Ei kukaan täällä huippumallin floppauksesta puhunukkaa.
En vaan nää mitään syytä julkasta 8 versioo samasta puhelimesta silleen, että jokaisesta puuttuu joku yks ominaisuus jota tarvis. Hintaerot pari euroo.
Sekottaa kuluttajaa ja tuskin kauheen edullista Nokiallekkaa, etenkään kun katteet tämmösissä muutenki niin pieniä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

Kehitysmaihin nämä olisivat varmasti kohtuullisen hyviä. Mutta Kanada ei ehkä ole tarpeeksi kehitysmaa. Onneksi nämä Nokian halpismallit ovat sentään suht onnistuneita tekeleitä hintaluokkaansa.

Mutta nuo nimet! Luulin, että nimeämiskäytäntöä selkeytettiin. Nyt tulee malleja kahdella nimeämiskäytännöllä. Nuo "satanumerot" ovat mielestäni muutenkin selkeämpi vaihtoehto, kuin vaikkapa C5-03.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jeba (vahvistamaton)

9

Kyllä se kuulkaas on vaan niin, että Nokia tekee tämän just oikein. Pikemminkin iLuurit sun muut sais haukkua kun tulee vain muutama vaihtoehto. Meitä on aika moneks tässä maailmassa ja kaikilla on erilaiset tarpeet / budjetti. Nokia varmistaa näillä, että tuotteet menee kaupaks. Taitaa aika monta miljoonaa ihmistä löytyä tästäkin maailmasta joille ei ole hevon kukun väliä onko 2G vai 3G puhelin. Sattuupa muuten C5-03 olemaan perheessä ja siihen on omistaja ollut oikein tyytyväinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Symbioosi by Finland (vahvistamaton)

10

Kyllä Suomalaiset ostaa,kun saa halvalla vanhaa tekniikkaa ja designia!!.
Apple ja Samsung menevät vasemmalta ja oikealta reippaalla tahdilla ohi...!!!.Ja kappas,Samsung on pian maailman suurin matkapuhelinvalmistaja!. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.