Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kaksi uutta edullista puhelinta

8
Manu Pitkänen

Nokialta kaksi uutta edullista puhelinta
Nokia on julkistanut kaksi uutta puhelinmallia hintaspektrin alapäähän. Ne ovat suunnattu ensisijaisesti muotitietoiselle nuorisolle, jolla ei ole varaa tai halua sijoittaa elektroniikkaan kovin paljoa.

Nokia C2-05 ja X2-05 sisältävät uuden Nokia Browser -verkkoselaimen, jota on höystetty yhtiön omalla pakkausmenetelmällä. Selaimen pitäisi avata sivut aiempaa vikkelämmin, mille Nokia uskoo löytyvän arvostusta paljon nettiä käyttävän nuorison keskuudesta. Puhelimiin on mahdollista asentaa Nokia Storesta löytyviä ohjelmia. Nokian mukaan ne ovat edullisimmat markkinoilla olevat puhelimet, joissa on tällainen ominaisuus.

Nokia C2-05:stä löytyy liukunäppäimistö, VGA-tason kamera sekä microSD-korttipaikka. Radiota ja mp3-tiedostoja voi kuunnella myyntipakkauksen mukana toimitettavien kuulokkeiden avulla. Akku kestää valmiustilassa 20 päivän verran.Serkkumalli eli X2-05 on teknisesti hyvin samanlainen. Suurin erottava tekijä löytyy niiden designista ja siitä, että X-mallin kaiuttimet pystyvät tuottamaan 106 fonin edestä ääntä. Akkukesto on viisi päivää enemmän kuin C2-05:ssä.

Molemmat puhelimet maksavat noin 50 euroa ennen veroja. Niiden pitäisi saapua myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Ancher
Ancher

1

Kuulostaa ja näyttää hyvältä, etenkin tuo x2-05. Tämä on se nokian valttikortti: edulliset peruspuhelimet. Ja akkukesto on todella hyvä nykyisiin superpuhelimiin verrattuna. Nämä uutukaiset vaikuttavat hyviltä ja kestäviltä puhelimilta sellaisille, jotka eivät halua "taskutietokonetta", vaan peruspuhelimen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Tuossa liukuläppäluurissa kiinnitin ensimmäisenä huomiontaakse, kun läppä oli aukaistu.. Oliko siellä peili? Mikäli oli niin ei löydy yhtään pissistä, joka ei tuota luuria ostaisi ja niitähän on monta..:)

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

4

2. Ei ole peili, vaan kiilottettu metalli, eli melkein peili. On ollut vanhemmissa tuomosia samantapaisia peilejä :)

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

No höh.. sekin wow efekti meni pieleen..

Olisihan tuolla tilaa ihan hyödyllisellekin peilille (olisi suojassa ja aina ulottuvilla), mutta noup..

Eli ei mitään mielenkiintoista.. operan selain on jo keksitty, joten nämä eivät taida tarjota mitään kenellekään..?

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

1):lle

Eli onhan nämä tietysti paremmalal akkukestolla, mutta mitään uutta nämä eivät tuo. Samanlaisia luureja on (tosin vähenemässä määrin näin älypuhelinkaudella) vaikka kuinka paljon, ihan jopa Nokiallakin.

En näe mitään syytä tuoda samanlaista luuria, erivärisenä tai millin ohuempana kuin mitä jo on olemassa.

Turhaa luonnon tuhoamista kehityksestä valmistamisen ja käyttämisen kautta hävittämiseen saakka..:)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

7

@6
Mutta laitetaan Android sisään niin se on ihan sallittua?

Kilpailu hintaluokassa on kovempaa kuin älypuhelimissa. Näissä hintaluokissa muutaman kympin ero on jo kymmeniä prosentteja ja vaikuttaa myyntiin todella paljon.

Viiden kympin laitteella voi kuitenkin tehdä lähes kaiken mitä moni tekee monen sadan älypuhelimella, käyttäen älypuhelimen ominaisuuksista vain murto-osan.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

8

"Kilpailu hintaluokassa on kovempaa kuin älypuhelimissa. Näissä hintaluokissa muutaman kympin ero on jo kymmeniä prosentteja ja vaikuttaa myyntiin todella paljon."
Eli miksi pitäisi tupata uusi puhelin vanhoilla ominaisuuksilla markkinoille, eikö olisi halvempaa tiputtaa edellisen mallin hintaa?

Samanlaisia Android laitteita tulee loppupelissä todella vähän kun ottaa katsotaan yhden valmistajan laitevalikoimaa. Toki eri valmistajilla täytyy olla eri luokkaisia laitteita, eli jos valmistajia on 20 niin todennäköisesti löytyy lähemmäs 20 lähes vastaavaa laitetta.

Nokialla vaan on homman nimi se, että heiltä itseltään löytyy ne 20 kilpailevaa laitetta omiille laitteille.. Lisäksi tulee vielä muiden järjestelmien laitteet kilpailemaan..

Eli en näe järkevänä, että Nokia ilpailee sekä omia, että vieraita laitteita vastaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja