Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung välttämässä Galaxy-puhelinten koko EU:n kattavan myyntikiellon

3
Teemu Laitila

Samsung välttämässä Galaxy-puhelinten koko EU:n kattavan myyntikiellon
Samsung aikoo muuttaa Galaxy-puhelintensa galleriatoimintoja välttääkseen hollantilaisessa tuomioistuimessa määrätyn myyntikiellon. Haagin käräjäoikeuden elokuisen päätöksen mukaan Samsungin Galaxy S-, S II - ja Ace-puhelimet loukkaavat Applen mobiililaitteiden galleriasovellukseen liittyvää patenttia.

Korealaisen Yonhap-uutistoimiston mukaan Samsung aikoo poistaa puhelimista Applen galleriaa muistuttavan osuuden ja korvata sen uudella. Samsungin päätös muutosten tekemisestä tuli viime hetkellä, sillä oikeusistuimen määräämän myyntikiellon on määrä astua voimaan tänään.

Samsungin mukaan sama lähestymistapa on mahdollinen myös muilla markkina-alueilla, joissa yhtiö käy patenttisotaa Applen kanssa. "Meidän on helppo vaihtaa tai muuttaa niitä ominaisuuksia, joiden Apple väittää loukkaavan sen patentteja", Samsungin edustaja kommentoi.


Myyntikielto koski useita Euroopan maita ja toteutuessaan se olisi ollut suuri isku Samsungin älypuhelinmyynnille. Myös Samsungin logistiikkaketju nojaa paljolti Alankomaiden isoihin satamiin, millä olisi ollut laajoja vaikutuksia toimituksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
SGS2 (vahvistamaton)

2

Ihan viisas ratkaisu.Turhaan on "heittää vettä lisää myllyyn",jos Apple ei luovu omista aikeistaan!!!.
"Viisas osaa lopettaa tarpeeksi ajoissa"!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja