Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Windows-puhelinten julkaisuajankohta varmistui

24
Teemu Laitila

Nokian Windows-puhelinten julkaisuajankohta varmistui
Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer vahvisti Nokian ensimmäisten Windows Phone -laitteiden saapumisen ensi viikolla. Julkaisun on jo aiemmin oletettu tapahtuvan 26. päivä alkavassa Nokia World -tapahtumassa, mutta tähän mennessä asialle ei ole saatu virallista vahvistusta.

Nokian aiempien kommenttien mukaan laitteet saapuvat "lähiaikoina" sekä "pian". Uudet Windows Phone -mallit ovat tapahtuman odotetuinta antia ja julkistukset nähtäneen tapahtuman ensimmäisen päivän aloittavassa keynote-puheessa.
Nokian toimitusjohtajan Stephen Elopin pitämä avauspuheenvuoro alkaa 09:00 paikallista aikaa eli 12:00 Suomen aikaa. Nokia ei ole vielä ilmoittanut onko tapahtumasta tarjolla videokuvaa, mutta puhelinvertailu.com tulee seuraamaan tilannetta tiiviisti.

Kommentit (24)

ootellaan,ootellaan, (vahvistamaton)

1

Koska näitä WP Nokia -malleja sitten tulee saamaan täällä Suomessa,joulukuun lopussa vai vasta -2012 lopulla??. =(

Vastaa
Aloc
Aloc

3

Kukahan haluaa käyttää Nokian mikkihiiri näyttöjä jotka on 3,7 tuuman kokosia kun vertaa muiden valmistajien uusia joissa näytöt on vähintään 4,3 tuumaa. Jopa N9:n 3,9" on välillä liian vähän.

Vastaa
elMiguel
elMiguel

5

@3 itsekin odottelen että saisin 32" laajakuvanäyttöisen kännykän. Ei se isompi näyttö sitä puhelinta paremmaksi tee, ihmisillä on erilaisia käyttötarkoituksia.

Eli ainakin ne jotka käyttävät puhelinta pääasiassa puhumiseen tai tekstaamiseen kuten itse, ovat varmasti tyytyväisiä "normaali" kokoisiin näyttöihin. Ainakin itse olen täysin tyytyväinen alle 4" näyttöön ja en missään tapauksessa halua N9:ä isompaa puhelinta.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

6

@3 Jos et ole huomannut niin lähes kaikki WP7 luurit toistaiseksi on nimenomaan ollut noita jättinäyttöjä, onko ne myynyt? No ei todellakaan.

Todella fiksua nokialta tunkea pienemmällä näytöllä varustettu luuri ja se voi olla nokian mahdollisuus myydä näitä WP7 luureja, vaikka varmasti kun seuraa uuden iPhonen myyntiä niin todella vaikeaa siitä nokialle tulee koska kilpailevat samoista asiakkaista ja tällä hetkellä WP7 on jäänyt täysin iPhonen varjoon.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

@3 Koska kuluttajat vaativat tabletteja, vai? Kaikilla ei ole tarvetta mobiili-munanjatkeelle. Ja iPhonethan eivät käy kaupaksi, kun niissä on niin pieni näyttö?

Mutta hyvä että Nokia vihdoinkin julkaisee WP-puhelimensa, johan näitä on jännityksellä odotettukin. Pitänee toivoa, että sieltä tulee se viimeistelty ja tehokas laite, jota on odotettu. Ennakkotietojen perusteella vaikuttaisi sieltä tulevan oikein lupaava laite, kilpailemaan iOS:n kanssa.

Vastaa
akse
akse

9

@3 Mun mielestä yli 4" on turhan iso.. Esim SGSII:lla en pysty yhdellä kädellä ulottamaan näytön joka paikkaan ja siinä on vain 4.3".

Tuo 3.9" tai 4" erittäin ohuilla reunoilla on aika optimi.

Vastaa
mietaas
mietaas

11

aikoinaan kun näytöt olivat noin 2" ja rapiat, muutamat pienikätiset/pienitaskuiset totesivat, että 3" on maximikoko kännykälle... muuten taskut repeää eikä sormet yllä näytölle.

nyt samat pk/pt valittaa, että 4" on maximikoko...

mielestäni noin viiden (5") tuuman näyttö on paras mahdollinen mobiilitietokoneelle (kännykälle).

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Matsomppi
Matsomppi

12

Itse sanoisin, että joku 4"-4,5" olisi se sopiva koko KÄNNYKÄN näytölle, jos sitä haluaa kunnolla käyttää myös yhden käden laitteena. Tunnen kuitenkin myös ihmisiä, joiden mielestä esim. N8n 3,5 tuumaa on jo turhan iso, ja ovat ostaneet 3,2 tuuman näytöllisiä kännyjä sen takia.

Koitetaan kuitenkin pitää kännykät mobiililaitteina. ;)

Vastaa
Feynman7
Feynman7

13

Tällä hetkellä kännykässäni 3,5" näyttö ja isompaa kaipaisin ainoastaan virtuaalinäppistä käyttäessä, olettaisin että mukavampi kirjottaa isommalla. Muuten voisin kyllä ostaa vaikka 3,2" seuraavaksi, mutta samalla haluaisin siihen hyvän kameran ja tehokkaan prossun ynnä muut kunnon kamat sisälle. Tällä hetkellä tuollaista ei vain ole saatavilla, paitsi että iPhone 4S on jo aika liki tuota.

Kyllä mulla ainakin tuo taskuongelma on ihan konkreettinen. Nykyään kun ostan farkkuja niin perustesti on koittaa mahtuuko puhelin niin taskuun että pystyy vielä istumaan ilman että puhelin painaa nivusiin. Ja merkittävä osa testaamistani farkuista on jäänyt tuosta syystä hyllyyn.

Vastaa
EII!!,Eflop. (vahvistamaton)

14

Kuinka säälittävää on se,että yhteistyökumppani (Microsoft) kertoo julkisuuteen ajankohdan,jolloin varsinainen laitetoimittaja julkistaa uuden tuotteensa!!.Minun silmissä Nokian arvostus kärsi kunnon kolauksen,koska ...Nokian olisi pitänyt tehdä oman osansa julkistuksesta.

Vastaa
plplplasdasd (vahvistamaton)

19

Itellä taskussa samsung omnia 7 ja pelejä ei pysty pelata, koska suomea ei tueta xboxlivessä
(Pelejä ei siis pysty pelaamaan ilman xboxlive sovellusta)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja