Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WSJ: Samsung toimittaa enemmän älypuhelimia kuin Apple tai Nokia

8
Manu Pitkänen

WSJ: Samsung toimittaa enemmän älypuhelimia kuin Apple tai Nokia
Wall Street Journalin saamien tietojen mukaan korealaisen Samsungin älypuhelintoimitukset ovat yli 20 miljoonaa kappaletta heinä-syyskuun osalta. Tämä tarkoitaisi sitä, että yhtiö toimitti menneenä kvartaalilla älypuhelimia enemmän kuin Apple ja Nokia. WSJ kuuli tiedon Samsungin sisältä.

Kannattaa kuitenkin huomata, että Apple puhuu myydyistä puhelimista ja Samsung taas toimitetuista, eli luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. On mahdollista, että Samsung on kaikesta huolimatta myynyt puhelimia vähemmän kuin Apple tai Nokia. Apple myi älypuhelimia 17,1 miljoonaa kappaletta kun Nokian myyntimäärät olivat 16,8 miljoonaa. Parhaiten Samsungin puhelimista kauppansa tekivät high-end-mallit.

Älypuhelinherruus tulee odotusten mukaan muuttumaan vielä Applen eduksi, kun iPhone 4S:n joulumyynti lähtee kunnolla käyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

"Tämä tarkoitaisi sitä, että yhtiö toimitti menneenä kvartaalilla älypuhelimia enemmän kuin Applen ja Nokian"
Onko tuossa virhe, vai olenko vain väsynyt?

Ja Sampalla menee hyvin, kun parhaiten myyvä (matkapuhelin)tuoteryhmä on high end-puhelimet. Applella tosin se on ainoa tuoteryhmä (matkapuhelimissa)...

Vastaa
mietaas
mietaas

4

no... nyt se on sitten totta. kirjoitin tästä reilu vuosi sitten. kerroin myös syyn sampan tulevaan suosioon ja nokian tulevaan ei-suosioon.

olen edelleen samaa mieltä: nokian menestymättömyyden "salaisuus" on muotoilussa. nokian älykapulat ovat olleet todella tökerön näköisiä, amatöörimäisiä tekeleitä... suomeksi perseestä.
viesti ei vain ole tavoittanut norsunluutornissa istuvia nokian johtajia, joista onneksi tolloimmat ovat saaneet potkut.

sampan älyluurit ovat siroja, suurinäyttöisiä, esteettisesti raikkaan näköisiä!

ps. tiedän, että muutama tyylitajuton nörtti on eri mieltä kanssani... kerroin vain totuuden!!!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

5

@4 En usko että tuo on suurin ongelma vaikka ongelma varmasti myös, C7 itseasiassa on varsin tyylikäs nokian luuri. Suurin ongelma voi olla niinkin yksinkertainen kuin sulava nettiselain, mikä tuntuu nokialle olevan aivan mahdoton toteuttaa symbian luuriin. Käytin tuossa pari viikkoa sitten vkloppuna oikeen ajan kanssa E7 luuria, tämä luuri oli täysin uusi muutama päivä sitten hommattu, anna ja kaikki sisällä. Sitä nettiselainta käytettäessä olisi tehny mieli heittää luuri seinään, se oli jotain aivan järkyttävää. On käsittämätöntä miten nokialla voi selain olla niin eritasolla kun muilla ja nokia vielä kehui tätä annan uutta selainta, huh huh.

http://www.youtube.com/watch?v=YEJrYpEUs1s Katsokaa nyt oikeasti tätäkin videota. Tuossa ei tosin ole annaa, mutta ei se oma käyttö yhtään tuosta eronnut.

Voisin kuvitella, että suurin osa jotka menee älyluuria ostamaan niin on ensimmäisenä mielessä selain ja miten se toimii ja noh nokialla se nyt vaan ei toimi ei sitten yhtään, nokialla oli aikaa panostaa tähän asiaan yli puolitoistavuotta? (vai koskas se eka uus symbian julkaistiin), mutta ilmeisesti eivät kokeneet, että käyttäjät haluavat sulavan nettiselaimen. Melko kallis summa maksettiin mielestäni huonosti koodatusta nettiselaimesta.

http://www.youtube.com/watch?v=6hAaPAUImLM tässä vielä lopuksi 7 minuuttia belle selaimen räpellystä, hyvin paistaa noista videoista läpi nokian huono käytettävyys, on se varmaa vaikea navigoida netissäkin, kun luuri ei pysy yhtään perässä siinä mitä teet tai sitten se tahmaa niin jumalattomasti, tuollaista se käyttö juuri oli itselläkin.

No mutta ehkä kuukausi pari niin nokiakäyttäjätkin vihdoinkin saa kokea mitä on käyttää hyvää nettiselainta (WP7) ja osa on jo päässyt käyttämään N9 http://www.youtube.com/watch?v=BxRv_avG9S4 N9 selain, ai että ku on sulava! juuri sellainen kun sen pitääkin olla ja olisi pitänyt olla jo yli vuosi sitten.

Tämä on siis mun näkemys miksi nokialla meni miten meni, sanoin tätä samaa jo vuosi sitten.

Vastaa
mietaas
mietaas

6

@5... olet oikeassa. lisäisin siihen kyllä nokian aikaisemman johdon kyvyttömyyden panostaa oikeisiin asioihin oikeaan aikaan.
1) käyttökokemus poikkeuksetta onneton... aikaa olisi ollut munta vuotta tehdä asialle jotain.
2) ovi-palvelu ala-arvoinen. moneen vuoteen asian hyväksi ei tehty mitään.
3) ongelmat alkoivat N95:n jälkeen. N97 olikin sitten jo täysi floppi. yritin kerran poistaa N97:sta kymmentä valokuvaa... siihen meni aikaa 15 minuuttia, siis oikeesti viisitoista (15) minuuttia...
N97:n julkistuksen jälkeen olisi pitänyt vaihtaa koko nokian johto.
4) kaikki mahdolliset tiedotuvälineet + minä ja monet muut olemme toitottaneet jo vuosia nokialle seuraavaa:
- miten on mahdollista, että nokialla ei ole kilpailukykyistä lippulaivatuotetta älypuhelinmarkkinoilla. tuotetta, jossa kate on kiistatta paras koko alalla.
5) yms, yms, yms

ps. kyllä vit....a kun tänä päivänä nämä samat tollot, erotetut johtajat antavat vielä lausuntoja siitä miten nokiaa pitäisi johtaa. HÄVETKÄÄ!!!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
SJobs
SJobs

7

N9 on vihdoinkin (N95:sen jälkeen) kunnon lippulaiva luuri. Harmi vaan on, että tätä lippulaivaa ei päästetä seilaamaan kaikille vesille...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja