>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Näin Nokia N9 valmistetaan

15
Manu Pitkänen

Video: Näin Nokia N9 valmistetaan
Nokian N9-älypuhelin saapui vihdoinkin kauppoihin tässä kuussa. Ensituntuman perusteella puhelimelle löytyy kysyntää ja se jaksaa muutenkin kiinnostaa suomalaisia.

Nokia on julkaissut YouTubessa lyhyen videon, jossa se esittelee millaisen matkan puhelin käy läpi tehtaalla ennen kuin se on valmis kauppojen hyllylle. Kertomus alkaa polykarbonaatista valmistettujen kuorien kaivertamisella ja etenee komponenttien asennukseen. Lopuksi asennustyö viimeistellään ja puhelin pakataan myyntipakkauksiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Tomppa12
Tomppa12

2

Ei tuossa minusta mitään kovin salaista ollut.

Olivatko nuo videossa olleet naamat suomalaisia? Vai mistä päin N9:t tulevat?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

No eipä toi maisema, eikä noi naamat näytä kiinalaisilta. Mutta mistäs sen tietää. Ainakin aikaisemmin nämä "ykköspuhelimet" tehtiin Suomessa. Tosin, jonkin aikaa niissäkin on kait lukenut vain "Designed in Finland", eikä "Made in Finland".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ruuvvari (vahvistamaton)

11

Miks toi irrotti tossa kohtaa missä oli paljon pikkuruuveja ni yhden ruuvin? Eiks tän pitäny olla kasaamista? Ja katsokaa sitä ruuvin irrottajaa..se näyttää kyllä ihan KIINALAISELTA!

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

13

@12 Okei. Edesmenneessä N97:ssä luki "Designed in Finland", ja sen perusteella oletin, että nyt on jo siirtynyt valmistus täysin ja pelkkä suunnittelu jäänyt. Mutta ilmeisesti (nopealla googlauksella selvittäen) N8, E7 ja tämän http://bit.ly/tOpHHN mukaan myös ensimmäinen WP-puhelin ovat "Made in Finland".

Vastaa
Jeva
Jeva

14

No eipä tuossa oikein mitään vielä näytetty.. Mutta eipä Nokia muutoinkaan ole mitään tämän enempää paljastanut (ja miksi pitäisikään?).
Video tosiaan on Salon tehtaalta.. Vaikka jotkut sitä näemmä epäilivätkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.