Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulee loppuvuonna joukko edullisia Asha-puhelimia

7
Manu Pitkänen

Nokialta tulee loppuvuonna joukko edullisia Asha-puhelimia
Nokia esitteli tänään odotettujen Mango-puhelinten ohella neljä uutta S40-alustaan pohjautuvaa puhelinta. Asha-mallistoon nimetyt puhelimet ovat Nokia Asha 200, 201, 300 ja 303.

Nokia Asha 303 on 2,6-tuumaisella kosketusnäytöllä ja pystyasentoisella QWERTY-näppäimistöllä varustettu puhelin. Internet, sähköposti ja sosiaalinen media ovat sen valttikortteja. Kännykässä on gigahertsin suoritin, 3G, Wi-Fi ja pilvipohjainen Nokia Browser -nettiselain, jonka sisältämä pakkausteknologia nopeuttaa nettisurffausta. 303:sta löytyy esiasennettuna Angry Birds Lite, Facebook Chat, Whatsapp ja Nokia Maps for Series 40 (tietyillä markkina-alueilla). Puhelin tulee myyntiin tämän vuoden aikana 115 euron hintaan.

Nokia Asha 200:sta ja 201:stä löytyy myös pystysuuntainen QWERTY, mutta ulkoisesti niiden muotoilu on selvästi pyöreämpi. Kaksikko eroaa toisistaan vain siten, että jälkimmäiseen voi laittaa yhden SIM-kortin. Asha 200:ssa on kaksi Easy Swap -paikkaa SIM-korteille. Sosiaalinen media ja musiikki ovat vahvasti läsnä. Vain noin 60 euroa maksavat puhelimet pystyvät toistamaan musiikkia 52 tunnin ajan.Viimeisenä on perinteisempiä muotoiluvalintoja edustava Asha 300. 85 euroa maksavalla paketilla saa käyttöönsä gigahertsin suorittimen, 3G:n, viiden megapikselin kameran, FM-radion ja 32 gigatavun edestä tallennustilaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

2

@1

Kellot eivät kerro mitään. Ei taida olla samat prossut mitä esim. uusissa Belle laitteissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
B_B (vahvistamaton)

5

Asha merkitsee toivoa hindiksi/bengaliksi jota puhutaan Intiassa. Nokia on siis nimennyt nämä mallit Intiassa puhuttujen kielien mukaan eli luulen että kohdemarkkinatkin taitavat olla Intiassa.

Vastaa
repino
repino

6

@4
Kielistä puhellen, korjaanko minäkin siis prostitoituja rappusilta talvisin? Tai, kai se "Hui" saattaakin joskus livahtaa,säikätäessä. Vaikka se tarkoittaa venäjäks sitä kolmatta jalkaa. Yleinen kiinalainen nimi. Kuka tässä nyt oikein saivartelee Nokian kanssa. Onko tarkoitus vain loukata yhtiötä ja sen työntekijöitä?
Onko sun ilosi Asha, Prostituoitu, eli pääsiäistorttu? Pasha-Lumia.. Itse tään väänsit.
Oletko kenties jotain ipod porukkaa?

Vastaa
ufoz
ufoz

7

Milloinkas tuo asha 300 julkaistaan suomessa?
Ei löytynyt nokian sivuilta tietoa noista malleista. Äänen blogissa toki...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja