Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ei halua jäädä operaattoreiden kakkospuhelimeksi

12
Manu Pitkänen

Nokia ei halua jäädä operaattoreiden kakkospuhelimeksi
Nokia on asettanut yhteistyöoperaattoreilleen tiukat ehdot Lumia-puhelinten markkinointiin liittyen. Operaattoreiden on priorisoitava Nokian puhelimia muiden valmistajien kustannuksella eli otettavan ne lippulaivatuotteiksi.

Kovista vaatimuksista huolimatta CCS Insightin analyytikko Ben Wood uskoo operaattoreiden olevan yhteistyöhaluisia ja kiinnostuneita Androidin sekä iPhonen haastavista tuotteista. Woodin mukaan operaattorit kaipaavat alalle lisää kilpailua.

Nokia neuvottelee paraikaa operaattoreiden kanssa sopimuksista, joiden tuloksena ainakin Britanniassa ja Ranskassa on ollut tarjolla houkuttelevia kytkypaketteja.

Ranskalaisille ennakkotilaajille tarjottiin noin 200 euron Monster-kuulokkeita (Nokia Purity HD) ilmaiseksi Nokia Lumia 800:n ostajalle. Briteissä on tarjottu saman puhelimen ostajalle Xbox 360 -pelikonsolia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
EI kiitos! ;) (vahvistamaton)

2

Tiukat ehdot vaikuttaa taas meneväon siihen tyyliin,mitä Microsoft harrastaa PC tietokoneiden Windows-käyttöjärjestelmissäkin eli tietynlaista "pakottamista ostaa" kyseinen tuote!!.
Ei hyvältä kuulosta!!. :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
EI kiitos! ;) (vahvistamaton)

3

Tiukat ehdot vaikuttaa taas menevän siihen tyyliin,mitä Microsoft harrastaa PC tietokoneiden Windows-käyttöjärjestelmissäkin eli tietynlaista "pakottamista ostaa" kyseinen tuote!!.
Ei hyvältä kuulosta!!. :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
theintroduction (vahvistamaton)

4

Ei hätää, täällä Suomessa saadaan kylkiäisiksi lämmintä kättä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

6

Kuka noita muka 200? Monstereita ylipäätänsä haluaa? Aivan karmeat kuulokkeet johdolla, väärällä bassontoistolla ja ulkonäöllä.

Epäilemättä hälvällä yritävät punkea ja jo on nähty 3 alkavia hintoja. Kyllä tuo joillekin kelpaa kun kaikki muukin melkein käy kaupaksi. Loput sitten jaetaan ilmaiseksi....

Vastaa
mniskane
mniskane

7

Kun menette ostamaan pullon kokista niin siihen liittyy myös esillepanemiseen / tuotevalikoimaan liittyviä vaatimuksia jota tuotteen markkinoija on kaupalta vaatinut - ei tässä nyt mitään niin uutta tai mystistä ole. Varsinkin kun järjestetään isoja kamppiksia kuten esim. UK:ssa Xbox mukaan, niin on aika normaalia, että kampanjan toteutukseen liittyy suunnitelma jota tulee noudattaa päästäkseen kampanjaan mukaan.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

9

@8

Niin "arvokkaita" vempaimia. Kuulokkeiden todellinen arvo varmaan jotain 20e ja brändillä rahastetaan sitten se loput 180e. :D Mutta noh kyllähän noi silti mukaan ottaisi. On ne varmaan paremmat kun Nokian vakiokuulokkeet.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

10

voi,jeesus. eli osta sika säkissä?
Ei ole kyllä tuossa tilanteessa ehkä ihan varaottaa noin ylimielistä kantaa kuluttajiin ,koska itse ottaisin tuon lähinnä vittuiluna,puhumattakaan siitä mitä markkinointi on jossain muualla..

Vastaa
mniskane
mniskane

11

@10 taisi olla n. 60% iPhonen omistajista jotka ilmoittivat kysyttäessä pari kuukautta sitten ostavansa iPhone 5 laitteen heti kun se tulee markkinoille - siis laitteen josta ei vieläkään ole muuta kuin arvailuja.

Tarinan opetus on, että oma kulutuskäyttäytyminen ei välttämättä ole linjassa suurten massojen kanssa. Ostamme myös elämämme aikana valtavan määrän erilaisia asioita joista emme ole lukeneet arvostelua tms.

Moni puhelimenostaja tulee kävelemään operaattorin kaupaan mainosten innoittamana ja/tai puhelimen tarpeessa, koittaa luuria ja on iloinen kun saa 200e kuulokkeet tai xboxin kaupanpäälle. Mulle kanssa kelpaisi tuollainen "vittuilu". :-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
EI kiitos! ;) (vahvistamaton)

12

@11
Itselläni ainakin se Xbox 360 lähtis mukaan ja se "ilotyttö" WP Nokia jäisi liikkeeseen!. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.