Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia peruutti Symbian Belle -puhelimen julkaisun

5
Manu Pitkänen

Nokia peruutti Symbian Belle -puhelimen julkaisun
Tuoreiden huhujen mukaan Nokia on päättänyt peruuttaa yhden viime elokuussa esitellyn Symbian Belle -puhelimen julkaisun.

Nokia 600:n piti tulla myyntiin viimeistään syyskuun lopulla, mutta se ei tullut. Uutta julkaisupäivää ei ole annettu, ja Nokia 600 -aiheisia YouTube-videoitakaan ei enää löydy haun avulla Nokian kanavalta. Video maailman kovaäänisimmästä älypuhelimesta on kuitenkin edelleen katseltavissa. Lisäksi puhelin on otettu pois Nokian Symbian Belle -sivuilta.

Puhelimen tilalle on ilmestynyt pari viikkoa sitten julkistettu Nokia 603, joka on suurimmaksi osaksi sama kuin Nokia 600. Kovaäänisyyttä ei enää hehkuteta Nokia 603:n kohdalla. Myös näyttöpaneeli on vaihtunut TFT:stä IPS:ksi ja kasvanut samalla 3,5 tuumaan.Nokian Symbian Belle -mallisto koostuu täten kolmesta puhelimesta: Nokia 603, 700 ja 701.

Päivitys. Kuuntelin Stephen Elopin Nokia World -tapahtuman keynoten uudelleen. Elop puhuu kolmesta Symbian Bellestä: Nokia 700:sta (pienin älypuhelin), Nokia 701:stä (kirkkain älypuhelin) ja Nokia 603:sta (värikkäin Symbian-puhelin). Nokia 600:aa ei mainittu (katso video täältä, 9 min. 45 sek.).

Myös tuotetiedot Nokian verkkosivuilta on poistettu.

Päivitys 2. Nokia vahvisti peruutuksen Puhelinvertailu.comille, muttei halunnut antaa tarkkaa syytä päätökselle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Tuo päivitys vähän hämmentää minua. Julkistettiinko tätä puhelinta siis vai ei? Muusta uutisesta ymmärsin, että puhelin julkistettiin aikaisemmin ja on sitten ääneti tapettu, mutta päivitys uutiseen hämmentää.

Vastaa
teppoI
teppoI

3

@2

Nokia 600 julkistettiin elokuussa. Nokia World järjestettiin viime viikolla 26. lokakuuta, eikä Nokia 600 enää tuolloin ollut olemassa.

Puhelin siis julkistettiin, mutta se ei tule koskaan myyntiin. Olen ottanut Nokiaan yhteyttä ja kommenttia saan todennäköisesti aamulla.

Vastaa
teppoI
teppoI

5

Eivät halunneet paljastaa oliko ongelmaa kaiuttimissa vai missä.

"Tarkan harkinnan jälkeen olemme päättäneet olla tuomatta Nokia 600 laitetta markkinoille. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta se parhaalla mahdollisella tavalla vastaa kuluttajien erilaisiin tarpeisiin."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.