Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 800:lle tulossa jo ohjelmistopäivitys

18
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 800:lle tulossa jo ohjelmistopäivitys
Nokia on vahvistanut tiedon, jonka mukaan sen viime viikolla julkistetulle Nokia Lumia 800:lle olisi tulossa ohjelmistopäivitys.

Puhelin ei tue suoraan paketista otettuna Mangon verkkoyhteyden jako-ominaisuuksia, jotka työn alla oleva päivitys tuo mukanaan. Poisjäännin syynä oli se, että Microsoft halusi varmistaa vajaassa vuodessa rakennetun ensimmäisen Windows Phone -nokialaisen läpimenon telealan viranomaisten testeissä.

Ohjelmistojätti arveli, ettei sen kannata hätiköidä ominaisuuden takia.

Nokia Lumia 800:n myynti aloitetaan ensimmäisissä Euroopan maissa 16. marraskuuta. Suomeen puhelin saapuu vasta joskus joulun pyhien jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

perhana
perhana

3

@1@2
Google julkaisi tuon ominaisuuden android-järjestelmään muistaakseni vasta 2.2 versiossa, eli tarkoittaako se että Google tekee raudan kaikkiin android-puhelimiin?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
John Doe (vahvistamaton)

4

Lukekaas nyt rommarit tarkemmin ennen kuin kommentoitte. Kyse on Mangosta, ja sen ominaisuuksista koskien verkkoyhteyden jako-ominaisuuksia. Microsoft halusi varmistaa että Nokia -puhelimen testaus ei nalkkaa viranomaistesteissä heidän puutteellisen softan takia.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

@4
On ihmisiä joille kaikki Nokiaan liittyvä tuo mieleen jotain negatiivista. Enkä tarkoita, että vastaajat #1 ja #2 välttämättä tähän kuuluisivat, mutta uutinen tuli tulkittua väärin kuitenkin.

Hyvä esimerkki löytyy Amppareiden uutisten suosituksia katselemalla:
http://www.ampparit.com/haku?q=Nokia+Lu...A4%C3%A4&t=news
Nokia: Tiesimme kyllä, että Lumia tarkoittaa jotain ikävää
Mielestäni tuo Talouselämän juttu oli oikein hyvin kirjoitettu ja informatiivinenkin. Silti moni on klikannut "en suosittele" tuolle Amppareissa.
Voin olla erikoinen, mutta minusta tämä on hyvin mielenkiintoista... ;)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Suomalaiset rakastavat sitä, että haukutaan omaa maata ja oman maalaisia (yrityksiä). Me kun ollaan niin sivistymättömiä, vaimoa hakkaavia valkosia juntteja, että pitää ihan itteensä hävetä ja Nokiallekin toivoa vain huonoa, koska mikään ei Suomessa koskaan saa menestyä.

Ja nytkö sitten nähdään, miten Nokialta (tai oikeastaan MS:ltä) onnistuu päivitysrumba. Toivotaan, etteivät kuse vähääkään. Muuten lehdistö pääsee maceiltaan päivittelemään, miten surkea kakkasysteemi Nokialla on.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

7

eihän tuo nyt mitään haittaa. hyvä vaan että ominaisuudet tuodaaan valmiina. Eli jotakin Nokia on oppinut (aika isot oppirahat on kyllä maksettu, myös osakkeenomistajien pussista).

Mitenkän hitaat kuorma-autot noita luureja kuljettaa, sillä julkaisutilaisuudessa ekat lastattiin kyytiin Salossa ja lähtivät matkaan kohti jälleenmyyjiä? Luulin, että ovat jo kaupoissa ja hieman ihmettelinkin miksi ei arvosteluja löytynyt mistään.

Vastaa
N900x
N900x

8

Onhan noita arviointeja viakka kuinka (katso Mynokiablog) .. Ei vain nuo arviot paljoakaan kiinnosta kun on parempi luuri itsellä. N9.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MaikiJr (vahvistamaton)

9

Millä tavalla N9 on parempi kuin tuleva ilotyttö?

"Onhan noita arviointeja viakka kuinka (katso Mynokiablog) .. Ei vain nuo arviot paljoakaan kiinnosta kun on parempi luuri itsellä. N9."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS 2 omist. (vahvistamaton)

10

ArttuH5N1 @
Nokia on vaan tehnyt sen verran lagaavia "älypuhelimia" 4-5 vuotta ja kyseessä on siis Symbian puhelimet,ettei siitä voi antaa muuta kuin negatiivista palautetta!!!.Pikemmin ne ovat olleet älyttömiä puhelimia,niin kuin N8!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

11

Pitääkö Mikrosowtb Nokiaa parempana yhteistyö kaverin Kuin esim.HTC:tä jolla on ollut jo 10 vuotta Windows puhelin.

Vastaa
epii
epii

13

Mielestäni päivitykset on hyvä asia. Tässäkin lisää ominaisuuden.

Yleensä aina päivitykset vain parantavat laitetta. Ei kai muuten android olisi versiossa 2.3 (käytänössä) ja iOS versiossa 5 (päivitys tulossa piakkoin).

Vastaa
Routalempi
Routalempi

15

@9
Kumpaakaan en ole käyttänyt, mutta ainakin yksi asia N9:ssä tietääkseni on, mikä Lumiasta puuttuu, etukamera. Tämä on siinä mielessä melko käsittämätön veto, että softa päivitysten myötähän tuolle Windows Phone alustalle luulisi tulevan integroidun Skype tuenkin + onhan kilpailevillakin alustoilla google talk videotuki (Android) ja Facetime (iPhone) ja kaipa noihinkin sen skypen saa, kuten se löytyy N9:stäkin (tokikaan en tiedä onko siinä videotukea taas)..

http://swipe.nokia.fi/applications/

En nyt tässä kuitenkaan sitäkään mene väittämään, että etukamera olisi jokin must ominaisuus jota ilman kaikki palikat kaatuvat. Päinvastoin, moni ehkä ei käytä sitä ikinä.. Mutta olipa nyt yksi seikka jonka tiedän N9:stä löytyvän mitä tietääkseni Lumiassa ei ole & itse ihmetellyt juurikin tuon Skype kaupan vuoksi.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

16

@15
Ei kai etukameran puute estä skypepuheluja? Videopuhelua siitä ei vaan sit saa.
Ei sillä, että ihmettelen itsekin missä 800:sen etukamera on, kun ei siis löydy... Mutta kenties tämä 800:nen ei sit todellakaan ole Nokian huippu Windows...

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

18

Mikäs siinä. WP maailman luultavimmin paras navigointisofta varmasti kerää hakkereita ja herättää kopiointihaluja. Ikävää sinänsä, mutta toisaalta mainosta Nokialle myös.

Samsungissa Nokian softaa!! heh. ;) Voisi murjaista, että jo on todellinen kuorivalmistaja. :p

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.