Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC aikoo haastaa Nokian kehittyvillä markkinoilla

3
Manu Pitkänen

HTC aikoo haastaa Nokian kehittyvillä markkinoilla
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on tähän saakka keskittynyt ylemmän hintaluokan puhelinmalleihin, mutta toimitusjohtaja Peter Choun mukaan asia tulee muuttumaan.

Vastaisuudessa yhtiö panostaa yhtä paljon kehittyville markkinoille suunnattuihin puhelimiin kuin kalliimpiin älypuhelimiin. HTC on maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja, mutta Nokiasta ja Samsungista poiketen sillä ei ole ollut tarjota edullisia peruspuhelimia asiakkailleen.

Choun kiikarissa on myös tablet-portfolion laajentaminen, joka koostuu tällä hetkellä vain HTC Flyerista ja Yhdysvalloissa myytävästä HTC Jetstreamistä. Yhtiö ei kertonut täsmällisiä suunnitelmiaan, joten käyttöjärjestelmävalinta ensi vuoden tabletista on edelleen auki (Windows 8 vai Android). Yhtiön tarkoituksena on kuitenkin luoda tuote, joka erottuu nykyisestä valikoimasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Samsungiako se ei sitten haasta? Ja hyvä vain, että saadaan enemmän näitä isoja tekijöitä mukaan halpojen puhelimien kilpailuun.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Vetää melkein sanattomaksi. Ainoa mitä tulee viestistä mieleen, on hiljaa ja pettymyksellä lausuttu: lol.

Mites ois sen rekisteröintipakon kanssa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja