Valkoinen N9 tuli ennakkotilaukseen

12
Teemu Laitila

Valkoinen N9 tuli ennakkotilaukseen
Verkkokauppa.com tarjoaa ennakkotilattavaksi valkoista versiota Nokian N9-älypuhelimesta. N9 on on muodostunut suorastaan odottamattomaksi hittituotteeksi, vaikka Nokia ei näillä näkymin aio julkaista jatkoa yhtiön MeeGo Harmattan -alustaan perustuvalle puhelimelle.

N9:n valkoinen versio on valmistettu samasta polykarbonaattimateriaalista, jossa väri ei ole pelkästään laitteen pinnassa, vaan koko kuori on valettu samanvärisestä muovimateriaalista. Käytännössä kokonaan värjätty muovi vähentää naarmujen näkymistä puhelimen pinnassa.

Valkoisesta versiosta on ainakin aluksi tarjolla pelkästään kalliimpi 64 GB muistilla varustettu malli, jonka hinta on muiden värivaihtoehtojen tapaan 699,90 euroa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Motorola Edge 30 Fusion – hinta laskenut -40%

Motorola Edge 30 Fusion
362 € CDON
599 € Veikon Kone
649 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi A3 – hinta laskenut -26%

Xiaomi Redmi A3
84 € BIGBOX.FI
85 € Proshop
130 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 112 €

Kommentit (12)

wiker
wiker

3

Voin sanoa että tuntuu aivan eriltä kuin muut värit entiiä minkä takia. Loistavan tuntonen,loistavan näkönen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

"Voin sanoa että tuntuu aivan eriltä kuin muut värit entiiä minkä takia. Loistavan tuntonen,loistavan näkönen."

Pakko jatkaa kun päästiin asialinjalle..:).. Mailmasi saattaa muuttua (kuten monien muidenkin).. Entäpä jos valkoinen ei olekaan väri?.. Nokia julkaisi värittömän puhelimen.. http://www.colormatters.com/color-and-d...nd-white-colors

No seuraavan asian sivusta.. Kävin eilen mielenkiinnosta hiplaamassa Nysiä ja sehän tuntuu upealta ja näyttääkin vähintään yhtä hyvältä.. mutta voi sitä käyttölogiikkaa??

Kyllä olen vahvasti sitä mieltä, että napille on vielä käyttöä. Silloin joskus kun kokeilin iPhonea ensimmäisen kerran niin heti tuli olo, että kaikki on loogista, mutta Nysin kanssa ei oltu samalla viivalla ollenkaan (Androidia käyttelen joten mikään iFani en ole..).

Tässä tuntemukset vartin jälkeen (eka ja viimeinen vartti tuon kanssa):
Ruutua pyyhitään, mutta ikinä ei tiedä mitä siitä milloinkin seuraa ja mistä v#%&ta pääsen sinne mistä lähdin. Turhia pyyhkäisyjä niin paljon, että naarmuisella näytöllä olisi kulunut sormista jäljet. Näyttöön valot.. miten?, mistä?, no nyt, ei sittenkään, eiku joo, tai en ole varma.. kyllä se tästä..

Ihan kauhea kapistus:)

No mutta fyysinen olemus oikein hyvä, ellei upea. Jos Mango on kunnollinen käyttis niin on varmasti kova sana markkinoilla tuo Lumia 800 (puutteistaan huolimatta).

Olen ollut Meegon puolella pitkään , mutta jos Meegon tie olisi kulkenut Nysin jalanjäljissä niin ratkaisu WM:ään siirtymisestä oli oikea.

Tämä tietysti vain minun mielipide, mutta ihmettelen kun en löytänyt mitään positiivista tuosta N9:ssä olevasta käyttiksestä ja monet tuntuvat löytävän. Toki kun sen saa päälle ja osaa painaa puhelimen kuvaa niin soittaminen onnistuu, mutta loogisuus ja käyttäjäystävällisyys tuosta puutuu kokonaan jos meinaa tehdä mitään yhtään edistyneempää..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
schannah (vahvistamaton)

6

Voi, voi Jarissimoa, kun ei rautalankakaan riitä, enempää ei voi enää vääntää :(

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

7

No voi olla noinkin.. mistäs sitä itse tietää.. Mielestäni myyjän vaan ei pitäisi joutua käyttämään edes sitä rautalankaa..

Vastaa
totaka86
totaka86

8

Kyl Nysi on täl hetkel paras puhelin mitä on tullu käytettyä. Meni vähä aikaa ku pääs logiikkaa sisälle, mut ny ku osaa sen nii todella nopeesti saa siirryttyä sovelluksesta toiseen. Ja lisäks käyttis toimii kyl todella sulavasti ja nopeesti. En kyl vaiha tota Nysi kovin äkkiä pois. :)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

@5 Tuo kuulostaa vahvasti siltä, että et osaa käyttää kyseistä systeemia. Toisaalta, en tiedä kuinka vaikea tuo on oppia käyttämään. Tosin, WP:hen siirryttiin juuri siksi, että juurikin kaikki kädettömät apinatkin osaisivat sitä käyttää, ilman "äh, mitä mun piti painaa, voi ei tästä tapahtu tää. En mä vaa osaa..."-reaktioita.

Ihmettelen kyllä, että uutisoidaan erikseen, että "hei, me julkistetaan puhelin" ja sitten vielä että nyt sitä saa valkoisena. Mitä ihmeellistä tuossa valkoisessa on?

Vastaa
mniskane
mniskane

10

@jarissimo itsellä oli ekan päivän jälkeen aivan sama olo. Parin päivän käytön jälkeen homma kuitenkin aukesi ja nyt voin sanoa, että tykkään tosi paljon. Olen käyttänyt iPhone 4 ja Ideos X5:ttä useamman kuukauden ensisijaisena laittena (ja tietty Nokialaisista N900, E6, E7 ja N8:aa) ja kyllä N9:ssä on tosiaan keksitty jotain uutta ja mullistavaa käytön osalta.

Parasta vielä asiassa on fantastinen päivitys mikä tuli eilen. Laite on todella nopea ja sulava käyttää. Kaiken lisäksi itsellä vielä kokolailla kaikki säätämisen tekemättä (kuten swype jne.). Hauska tutkia mitä kaikkee parannusta sieltä löytyy. :-)

Vastaa
jkij
jkij

11

Kyllä on pässi jos ei osaa N9:ä käyttää.
Mulle riitti et näki netistä pari videota.
Oli kuin ois omistanu aina näin mahtavan luurin.
Toimii niin mahtavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.