Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vahvisti uuden huipputason kamerapuhelimen olevan tulossa ensi vuonna

8
Manu Pitkänen

Nokia vahvisti uuden huipputason kamerapuhelimen olevan tulossa ensi vuonna
Nokian Euraasian toiminnoista vastaava johtaja Eric Bertman vahvisti Lumia 800:n julkaisutilaisuudessa Venäjällä, että yhtiö julkaisee ensi vuonna uuden huipputason kamerapuhelimen. Bertmanin mukaan se on Nokia N8:aa vieläkin tasokkaampi.

Bertman ei paljastanut tämän enempää kehitteillä olevasta puhelimesta.

Viime viikolla Puhelinvertailu.com uutisoi Unwired Viewin lähteiden kertomista tiedoista, joiden perusteella matkapuhelinjätti valmistelisi seuraajaa Nokia N8:lle. Väitteiden mukaan puhelin käyttäisi Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmän sijaan Symbiania. Symbianin versiota ei täsmennetty, joten kyse voi olla Bellestä tai sen seuraajasta.

MobilTelefon.run haastattelu löytyy alta. Ensi vuonna julkaistavaa kamerapuhelinta koskeva osuus alkaa kohdan 1:30 jälkeen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
vinosilmä (vahvistamaton)

2

Ei symbiania, kiitos. Symbian on epävakaa, buginen, lagaava ja ei-käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä. Symbianin päivityshistoriakin kertoo jo kuinka pirstoutunut alusta se on. Jokaiselle eri mallille pitää räätälöidä Symbian omanlaiseksi joten päivitykset on hankala toteuttaa. Myös Symbianin ohjelmistotarjonta on kehno ja laaduton. Mitä nopeammin Nokia pääsisi 100% eroon Symbian käyttöjärjestelmästä, sen parempi.

Vastaa
ep_
ep_

3

@2
Kannattaisi tutustua belleen eikä kirjoittaa tommoisia s60 kokemusten perusteella. Mitä pirstaloitumiseen tulee niin onhan andoidikin. Pointti on se että WP:n kameraominaisuudet eivät ole yhtä hyvät kuin symbianissa joten siinä on ilmiselvä syy valinnalle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
EI kiitos! ;) (vahvistamaton)

5

Kannattaisi tutustua symbioosi pelleen...ja sitten tulee mokia!!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
alatuumunkeittioon (vahvistamaton)

6

@2&5

Taitaa kuudesluokkalaiset kiusata teitä välitunneilla kun teidän halpsin Androidin lagaa niin tolkuttomasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja