Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 800 -älypuhelinta tilattu ennätysmäärät Britanniassa

11
Manu Pitkänen

Lumia 800 -älypuhelinta tilattu ennätysmäärät Britanniassa
Nokia Lumia 800 -älypuhelimen myynti Britanniassa on käynyt ennätyksellisen vilkkaasti. Puhelinta on tilattu Orangen mukaan enemmän kuin mitään muuta nokialaista aiemmin.

Britannian Orangen mukaan noin puolet tilaajista ovat heidän vanhoja asiakkaitaan. Operaattorin tarjouksen perusteella vanhat asiakkaat saavat Xbox 360 -pelikonsolin ilmaiseksi, mikäli he hankkivat tilalle Nokia Lumia 800:n.

Operaattori on erittäin tyytyväinen menestykseen, sillä se lyö laudalta esimerkiksi suosittujen Nokia N95- ja Nokia 5800 -puhelinten ennakkotilausmäärät.

Orangella hymyillään erityisesti sen vuoksi, ettei se ole vielä edes aloittanut mainoskampanjaansa. Kampanjan ajatuksena on tarjota Xbox 360 -pelikonsolia myös uusille asiakkaille.

Nokian uudet Windows Phone -älypuhelimet eivät ehdi joulumyyntiin Suomessa. Operaattoreiden kanssa käytävien neuvottelujen takia julkaisu venyy ensi vuoden alkuun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Ei tässä ole mitään ihmeellistä, koska kylkiäisiksi saa Xbox360 pelikonsolin. Ilman tuota myynti olisi todennäköisesti floppi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
corle123 (vahvistamaton)

2

mutta eikö tossa sanota että vain vanhat asiakkaat saa tällä hetkellä sen pelikonsolin? eli puolet myynnistä ei ole saanut mitään konsolia?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tetuan (vahvistamaton)

6

Ettehän te edes tiedä onko kyseisen konsolin hinta lisätty puhelimen hintaan. Esimerkiksi jos nokialainen maksaa 400-500 puntaa mutta konsolin kanssa 600?

Vastaa
elMiguel
elMiguel

10

Saksassa O2:lla Lumia 800 maksaa 481e ilman liittymää ja lukitusta, eli kohtuu kilpailu kykyisesti on ainakin hinnoiteltu verrattuna N9:n hintaan suomessa. Saa nähdä onko Suomen hinnoittelu lähelläkään tuota.

Yllätys oli kun testailin tuota, että tuossa Saksan mallissakin olisi suomenkieli valmiina valikossa.

Vastaa
kukari
kukari

11

Joo, uutinen on silleen väärä että ainakin kaverilla on nyt 30 puntaa per kk maksava ei-kytky-liittymä. Sillä ehdolla että se suostui ottamaan Lumian ILMAISEKSI, sen kk-maksu tippui 27 puntaan per kk. Lisäksi vielä päälle tuo Xbox.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja