Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastunut Nokian Windows Phone -puhelin saattaa olla Lumia 601

11
Manu Pitkänen

Paljastunut Nokian Windows Phone -puhelin saattaa olla Lumia 601
Nokian promovideolla tällä viikolla nähty Windows Phone -puhelin saattaa olla nimeltään Nokia Lumia 601, josta otettuja kuvia Pocketnow.com on nyt vuotanut verkkoon.

Sivuston mukaan kuvat ovat peräisin melko luotettavasta lähteestä, mutta ei mene silti takuuseen niiden aitoudesta. Puhelimesta löytyy Windows Phone -käyttöjärjestelmä sekä kahdeksan megapikselin kamera. Muita tietoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.
The Nokia Blog huomasi kuvista Lumia 601:n käyttävän samanlaista kameramoduulia kuin Nokia C7. Kamerasta voisi täten löytyä EDoF-tarkennus automaattitarkennuksen sijaan (joka löytyy Lumia 710:stä ja 800:sta).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

EeVvVvKk. (vahvistamaton)

3

Näyttääkö tuo jopa...N9 kopiolta!!.Ja Windows Phone Nokiat piti niin erottautua muista. =/

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

On kyllä todella huono photoshopattu kuva. Näkeehän ton selkeästi, että on muokattu x3-02:sta, kun alaosa on epätasainen ja sekä etu, että takapuolella alaosa on täysin samanlainen. FAIL!

Vastaa
mikis1
mikis1

5

@4 niin mutta mitäs jos tosta puhelimen kuvasta on vaan cropattu tausta pois vähän hätiköiden ja siksi alareuna on epätasainen? mutta kieltämättä toi etu- ja takaosan samanlainen reuna näyttää epäilyttävältä. :D

Vastaa
ep_
ep_

10

@9
Kahden anayytikon sana ei okein paina. Noudata djtob:n neuvoa: "Älä trollaile kahden analyytikon takia"

Mitä tulee tuohon laitteen nimeen niin nokia tiesi merkityksen MUTTA kun Nokia teetätti tutkimuksen asiasta niin yli 60% Espanjalaisista ei ikinä ollut kuullutkaan tuon sanan ikävää merkitystä. Suuri osa niistäkin, jotka olivat kuulleet sen ikävemmän metrkityksen, yhdistivät nimen valoon. Eli ensisijaisesti prostituoiduksi sen ymmärtää vain joku 20% espanjalaisista (Huom! Sana on espanjalaista slangia eikä päde esim eteläamerikassa espanjaa puhuviin). Se trakoittaa vain noin 10 miljoonaa ihmistä silloin. Huomaa että maailmassa on 7 miljardia.
Eli älä yritä sillä nimelläkään trollailla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja