Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia lupaa julkaista kaksi Lumia 800:n akkukestoa parantavaa päivitystä

10
Manu Pitkänen

Nokia lupaa julkaista kaksi Lumia 800:n akkukestoa parantavaa päivitystä
Nokia on luvannut parantaa hiljattain myyntiin tulleen Lumia 800 -puhelimen akkukestoa ohjelmistopäivityksin. Joissain tapauksissa puhelimen akku tyhjenee odotettua nopeammin.

Joulukuussa saapuva päivitys vähentää tehonkulutusta, minkä seurauksena akku kestää pidempään. Tammikuussa ilmestyvä päivitys parantaa akkukeston lisäksi puhelimen latautumista.

Nokian mukaan hyvin harvat ovat kärsineet ongelmista, eli suurimmalla osalla Lumia 800 toimii juuri niin kuin sen pitääkin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Mauriland
Mauriland

2

saisi mennä luuri kuin luuri virransäästötilaan ladatessa jos sillä ei muuta tehdä. latautuisi nopeemmin. ärsyttää kun E72 menee virran säästöön akun huvetessa mutta palautuu heti kun tökkää laturiin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Ajojahti, valheellinen uutisointi, Nokiavihaajat jne. Mutta tosissaan: Tuo ongelma kuulosti monen tapauksessa melko vakavalta, mallia pari tuntia nettisurfausta ja akku loppu. Noissa tapauksissa, odottaminen joulukuuhun asti on varmasti melko paljon vaadittu. (Vaikka toki ongelman pitäisi lieventyä, vähentämällä itse puhelimen virrankulutusta.)

@2 C7 ainakin kysyy, poistutaanko virransäästötilasta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jesse Kristian (vahvistamaton)

4

Toivottavasti kyseessä on vain joukko valmistusvikaisia tuotteita, eikä mikään varsinainen yleisvika. Jos hommat ovat Suomeen tuloon mennessä hanskassa niin olen kyllä potentiaalinen Lumian ostaja, mutta en kyllä mielelläni lähtisi tuohon 1 akunlataus per päivä -ruljanssiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

5

@4 "en kyllä mielelläni lähtisi tuohon 1 akunlataus per päivä -ruljanssiin."

Kannattaa unohtaa älypuhelimet. Käytännössä kaikkia pitää ladata joka yö.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS 2 omist. (vahvistamaton)

6

Ymmärtäisin tämän,jos kyseessä olisi (tuplaydin) prosessori malli,mutta kun...NOLOA Nokialta + Microsoftilta!!.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

7

Jep eipä taida olla älypuhelinta missä akku kestäisi helposti parikin päivää. Parempi totutella siihen että törkätään laturiin kiinni yöksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
XB700 (vahvistamaton)

8

Kyllä ne muutaman päivän kestää ihan hyvin (riippuu puhelimesta). Itsellä on HTC Desire HD joka kestää "normaalia käyttöä yli pari päivää + Musiikin kuuntelun. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bobakki (vahvistamaton)

9

Kyllä ne kestää muutaman päivän ihan hyvin..

SGS2 1-2 tuntia surffausta, 30-90min puhetta + musat niin kyllä se puhelin pitää joka yö liekaan laittaa ettei karkaa. Jos on sitä mieltä, että kestää muutaman päivän ihan hyvin niin ei ole kyllä mikään heavy user kyseessä.

@ SGS 2 trollitella saa niin kuin sielu sietää, mutta moniydin prossu kuluttaa vähemmän virtaa kuin yhdellä ytimellä varustettu niin mahtaisiko SGS 2 edes ehtiä käynnistyä yksi ytimisellä prossulla? aika noloa trollitella noi päin vit..a :)

tai toisin päin ota SGS2 ja N9 käteen ja ihmettele miksi se esihistoriallinen cortex A8 hakkaa mennen tullen SGS2 1,4Ghz dual coren. Samsung ei tosin voi harrastaa kuin kovempaa rautaa, kun iso G sanelee käyttiksen, Apple ja Nokia voi keskittyä optimointiin mikä on se tärkein asia. SGS3 mega turbo sika HD AMOLED diipa daapaa raudalla ei ole mitään iloa, koska puhelimien ongelmat eivät ole raudan tehosta kiinni todellakaan vaan pitää keskittyä sisältöön ja optimointiin! kyllä nuo luvut myy, kuten tietokoneiden kohdalla aikoinaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jesse Kristian (vahvistamaton)

10

@ 5 & 7

Itsellä ollut älypuhelimia ainoastaan kokeilukäytössä tähän asti, koska ei ole moiselle ollut vielä tarvetta. Kokeilemani (melko vanhentuneet) mallit kestivät kyllä pari päivää ilman latausta varsin hyvin, osa jopa kolme. Jos nykypäivän älypuhelimet tosiaan vaativat tuon yhden latauksen per päivä, niin voi olla että jään vieläkin odottelemaan sopivampaa tuotetta itselleni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja