Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti Dual SIM -musiikkipuhelimen

18
Matti Vähäkainu

Nokia julkisti Dual SIM -musiikkipuhelimen
Nokia on kertoi hetki sitten Conversations-bloginsa välityksellä uuden Nokia X2-02:n julkistuksesta. Edullinen, kahden SIM-kortin mahdollistava peruspuhelin on tarkoitettu erityisesti musiikin, internetin ja sovellusten ystäville, joiden kukkaro ei riitä usean sadan euron älypuhelimen ostamiseen.

Nokia X2-02 on perinteinen patukkamallinen S40-puhelin, josta löytyy numeronäppäimistö sekä erilliset musiikkinäppäimet. 60 euron hintaiseksi (ennen veroja) puhelimen ominaisuudet ovat kyllä varsin hyvät. Musiikille tilaa löytyy taatusti tarpeeksi 32 gigatavun sisäisestä muistista. Musiikkisoittimen lisäksi tarjolla on FM-radio sekä ääninauhuri, jolla esimerkiksi radiosta kuullun kappaleen voi nauhoittaa puhelimen muistille.

Puhelimesta löytyy lisäksi Easy Swap -toiminto, joka mahdollistaa SIM-korttien vaihdon ilman puhelimen uudelleenkäynnistämistä. Kaikenkaikkiaan puhelimen SIM Manager tukee viittä erillistä SIM-korttia.Edulliseen hintaan pääsee nauttimaan myös esiasennetuista Facebook- ja Twitter-sovelluksista sekä Nokian optimoidusta selaimesta, joka käyttää hyväkseen dataliikenteen pakkausta. Nokia X2-02:n näyttö on 2,2 tuumainen ja pystyy 240x320-resoluutioon. Puhelimesta löytyy myös 2 megapikselin kamera.

Puhelimella on kokoa 113 x 50 x 15 mm ja painoa 93 grammaa, ja se saapuu valikoiduille markkinoille viidellä eri värivaihtoehdolla. Puhelimen valmiusajaksi kerrotaan 18,5 päivää ja puheajaksi 9,7 tuntia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

tilaa löytyy taatusti tarpeeksi 32 gigatavun sisäisestä muistista


No on kyllä melko runsaasti, tuollaiseen "tyhmäpuhelimeen". Mutta varmasti hoitaa musiikkipuhelimen toimen varsin hyvin. Muutkin ominaisuudet hintaan nähden melko hyvät.

"Nokian optimoidusta selaimesta, joka käyttää hyväkseen dataliikenteen pakkausta." Tarkoittaako tuo siis S40-puhelinten "perusselainta"? Itse kun en S40-luuria ole käyttänyt aikoihin.

Odotellessa: "Surkee reso", "SGS2 on parempi" jne :D

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

2

Pitää ollla kyllä pässi, jos vertaa alle 100? kapulaa sgs2:seen :DdD
Mutta en kyllä vältämättä ihmettelisi :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

4

LOL. 2,2" ja 240x320?? Joo ehkä pitäydyn SGS II:ssa..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

5

Vaikuttaisi siltä, että pahan notkahduksen jälkeen Nokia olisi taas jyräämässä featurepuhelimissa.

Vastaa
pentsu
pentsu

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iKnow_:

Vaikuttaisi siltä, että pahan notkahduksen jälkeen Nokia olisi taas jyräämässä featurepuhelimissa."Featurepuhelimissa"? Keksitkö sä ton ihan ite?

Vastaa
Lauzi
Lauzi

7

@6
"Feature phones is the term generally used to describe low-end devices, while smartphone is used to describe high-end devices, though there is no official definition to distinguish the two categories." http://en.wikipedia.org/wiki/Feature_phone

Ihan hyviltä vaikuttaa nämä Nokian halvemmat luurit, varsinkin tämän uuden symbianin kanssa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

@3 No niin, vähän ihmettelinkin, kuinka tuollaisen "tyhmäpuhelimeen" olisi laitettu noin hillittömästi sisäistä muistia.

@4 Trolololoo, hahahahaa! :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

11

@6

Jos on ihan pihalla alan perustermeistä niin ei kannata ruveta huutelemaan.

@7
Kuten tekstissäkin sanotaan niin laite on S40-puhelin. Ei siis Symbian.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bobakki (vahvistamaton)

13

Lisäksi näyttää löytyvän sisäänrakennettu FM vastaanotin niin ei tarvitse kuulokkeita radion kuunteluun. Hyvä puhelin omassa luokassaan ja ominaisuuksia joita ei löydy edes kaikista huippumalleista.Kiinnostava kakkos puhelin kyllä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

14

Joo, unohtui omasta viestistä mainita tuosta FM-lähettimestä. Tuo on ainakin minulle "must have"-ominaisuus, joka tuntuu löytyvän turhan harvasta luurista. (Omasta C7:stä onneksi löytyy). Mahdollistaa musiikin kuuntelun autossa, jossa ei ole USB- tai 3.5mm-plugia. (Oman auton CD-soitin on vieläpä niin onneton laitos, että ei sisällä ollenkaan puskurimuistia -_-)

Yksi vähemmän järkevä käyttötarkoitus tuolle lähettimelle on kiusanteko/pelleily. Pariin kertaan olen "kaapannut" bussin radion ja soitattanut kaikkea kivaa. Samaten koulussa käytävän radion. Ihan kokeilumielessä, tietysti.

E: @12 Täällä aD:ssa ainakin on, jos ei hauskoja, niin ainakin sinnikkäitä trolleja.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

15

@11
Hah, ja mä kun olen aina luulluut, että se ois symbian series 40/60 jne. Noh joka päivä jotain uutta.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

17

@16 No siis, kaappaus ja kaappaus. Pitää tietää vain sillä hetkellä soivan radiokanavan taajuus (tai kokeilemalla löytyyä), (esim 94.00, varmaan yleisin) ja sitten vain virittää lähettimen samalle taajuudelle. Yht'äkkiä Radio Suomen tilalla soikin Judas Priest :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
zakker777 (vahvistamaton)

18

@11 se on nimenomaan symbian serie 40 ...... ota faktat selville ..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja