Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian halpamalli muodostumassa joulusuosikiksi

16
Teemu Laitila

Nokian halpamalli muodostumassa joulusuosikiksi
Nokia on yllättäen tuonut pääasiassa kehittyville markkinoille tarkoitetun älypuhelimen ja peruspuhelimen välimaastoon sijoittuvan Asha 300 -mallinsa myyntiin myös Suomessa. Kauppalehti kertoo, että esimerkiksi kodintekniikkaketju Expertiltä puhelimet on myyty lähes loppuun lyhyessä ajassa.

Nokialta kerrotaan Kauppalehdelle, että päätös puhelimen myyntiin ottamisesta on ollut jokaisen maan myyntiyhtiön oman harkinnan vallassa.

Harkinta näyttää menneen kohdalleen, sillä markkinoilla on selvästi kysyntää Asha 300:n kaltaiselle hyvillä ominaisuuksilla varustetulle välimallille. Puhelimesta löytyy perinteinen numeronäppäimistö, mutta myös kosketusnäyttö, jolla voi pelata vaikkapa esiasennettua Angry Birds -peliä. Puhelimen myyntihinta on asettunut sadan euron tietämille.

Expertin lisäksi myös Verkkokauppa.com on ottamassa Asha 300:n valikoimiinsa. Expert aikoo täydentää hupenevia varastojaan vielä ennen joulua. "Kyllä tästä näyttää tulevan eräänlainen nuorisopuhelin", Expertiltä kerrotaan Kauppalehden mukaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

3

@2
Surullista, mutta täysin totta. Nokia ei oikein myy kalliimman hintaluokan puhelimissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

4

Silloin kun minä olin teini niin ei paljon funtsittu kuluttajaelektroniikan katteita. Ajat muuttuu...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
symbioosissa (vahvistamaton)

5

Nokiasta on tullut halpa mallien valmistaja!!. :(
Lumia mallisto ei kiinnosta (...jo nimensä puolesta, lumia) ja N8 mallissa on parasta vain hyvä kamera. :/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
klma* (vahvistamaton)

7

Lumia maksaa 400 e ja Asha 100 e. Molemmilla pääsee facebookiin, twitteriin ja nettiin. Molemmilla voi kuunnella musiikkia ja ottaa kuvia. Kumpi kannattaa ostaa, jos ei ole rikas?

Vastaa
himpo
himpo

8

Heti kun näin tämän puhelimen ja sanat Angry ja Birds niin tyttären joululahja oli selvä, siis puhuva robottikoira.

Ja Asha 300 joka tulee minulle leluksi ;)

Vastaa
JuhaW
JuhaW

9

@7: :D Jos ei ole rikas, niin ei kai ole paljon vaihtoehtoja. Mutta jos on varaa kumpaan vaan, niin kummallakohan noista noita asioita on mielekkäämpi tehdä?

Vastaa
wipe2000
wipe2000

11

Lainaus:

Nokiasta on tullut halpa mallien valmistaja!!


Ainahan Nokia on tehnyt ja myynyt paljon halpamalleja, ja hyvän logistiikkaketjunsa vuoksi se saa vielä tehtyä niitä melko hyvällä katteella verrattuna moniin kilpailijoihin.

Tossa Asha 300:ssa ei ilmeisesti ole GPS:ää ja näyttö on aika pieni (näin vanhalla kun lähinäkö on jo heikko), joten ei taida tulla tuollaista omaan taskuun, vaikka varmaan ihan hyvä perusälypuhelin onkin. C5 taitaa olla se toinen nokialainen ihan samassa hintaluokassa, hitaampi prossu eikä siihen saa Angry Birdsiä virallista tietä. Noista jompi tai kumpi voisi oikeastikin olla ala-astelaiselle se suosikkilahja.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

On taas ihme sakkia kommentoimassa. Jo on kumma, kun itketään liian pieniä katteita! Itse olen tyytyväinen, että Nokia myy todella halvalla, hyvin ominaisuuksin varustettua mallia. Varsinkin kun sille on kysyntää, vaikka uutisointien ja vauhkaamisen perusteella, maailmassa ei muita luureja olekaan, kuin ne kalleimmat. Mikä on, ketuttaako kun Nokia myy jotain tuotetta paljon, vai onko taustalla muka aito huoli Nokian katteista? Jälkimmäiseen en oikein malta uskoa.

Halpamallien myyminenhän poissulkee suosion high-end laitteissa. Joo.

Puhelin itse näyttää hyvältä (hintaluokkaansa) ja vaikuttaa olevan hyvillä ominaisuuksilla varustettu. Hintaansa nähden vaikuttaa erittäin hyvältä paketilta.

Mutta oikeasti, se rekisteröitymispakko? Kyllästyttää nämä trollit.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
High-End 3G (vahvistamaton)

13

Ylimielisyyttä taas Nokia puhelimien omistajilta!!.
Mikä on, ketuttaako kun Nokia myy jotain tuotetta paljon, vai onko taustalla muka aito huoli Nokian katteista?.Jälkimmäiseen en oikein malta uskoa. Kannattaisi uskoa jälkimmäiseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nuukia (vahvistamaton)

15

Nokian älypuhelimet ei mene kaupaksi,mutta älyttömät Nokiat menevät kaupaksi!!. ;)

Vastaa
djtob
djtob

16

@12. Minäkin haluan rekisteröitymispakkoa.

Trollit ovat vallanneet joka paikassa vain ainoastaan trendinä haukkuakseen Nokiaa. Alkaa jo kyllästyttää ja nostattaa haluja toteuttaa koivuniemen herralla antamaan isän kädestä teinitrolleille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja