Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

NFC-johtajia kaikonnut Nokiasta

2
Manu Pitkänen

NFC-johtajia kaikonnut Nokiasta
NFC Worldin saamien tietojen mukaan Nokian johtoportaasta on lähtenyt muutamia NFC-tunnistautumisteknologian parissa työskennellyttä pomoa.

Verkkolehden mukaan Nokian Yhdysvaltain NFC-liiketoiminnan johtaja Damien Balsan on päättänyt siirtyä PayPalille uuden osaston johtoon. Tässä kuussa Nokian jättää myös Mark Selby, joka on vastannut Ison-Britannian yksikössä yhtiön suhteista muuhun teollisuuteen.

Nokian teknologiajohtaja Mikko Saarisalo lähtee myös yhtiöstä. Hän on edustanut Nokiaa NFC Forumissa ja siirtyy nyt C-Samin palvelukseen.

Kolmikko siirtyy "uusien haasteiden" pariin, mutta varsinaista syytä Nokialta lähtöön ei mainita. Nokia on ollut kuluvana vuonna yksi vahvimmista NFC:n eteenpäin viejistä mobiilipuolen kuluttajasovelluksissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

No Nokialla ollaan kyllä vähän takkuiltu tämän NFC:n kanssa, kun ensin kovasti lupailtiin, sitten vedettiin lupaukset takaisin, ja nyt taas ollaan kovaa vauhtia menossa NFC:n pariin. Tosin, onhan Nokian Aleksin liikkeessä NFC-kampanja tälläkin hetkellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja