Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 800 myyntikärkeen Hollannissa

9
Matti Vähäkainu

Nokia Lumia 800 myyntikärkeen Hollannissa
Nokian ensimmäisiin Windows-puhelimiin lukeutuvan Lumia 800:n menekkiä on epäilty analyytikkojen toimesta, mutta ensimmäiset raportit Euroopasta ovat osoittautuneet pääasiassa Nokia-myönteisiksi. Briteissä ja Suomessa myynti on alkanut varsin vauhdikkaasti, nyt Hollannista ja Ranskasta kuuluu myös Nokialle mielekkäitä uutisia.

Yksi Hollannin suurimmista operaattoreista kertoo, että Lumia 800 on ohittanut myyntitilastoissa iPhone 4S:n ja siirtynyt kärkeen. KPN:n listalla toisella sijalla olevan iPhone 4S:n jälkeen tulevat Samsung Galaxy S Plus, BlackBerry Torch 9860 ja iPhone 4.


Hollannin myyntitilastojen lisäksi ranskalainen sovelluskehittäjä on julkaissut grafiikkaa sovelluslatauksista, joissa niin ikään Lumia 800 kampeaa kärkeen. Lumia 800 on noussut latauksissa kärkeen, vaikka puhelin on ollut mukana mittauksessa vain noin kuukauden. Täytyy tosin muistaa, että kyseessä eivät ole myyntilukemat, ja vertailua tehdään vain muihin Windows-puhelimiin yhden sovelluksen perusteella. Joka tapauksessa Nokialle kelpaavat varmasti nämäkin tilastot.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
suomalainen (vahvistamaton)

1

Hmm, en tiennytkään, että Lumian myynti on aloitettu Suomessa :)

Muuta kuin Jimmsin ulkomailta tilaama erä.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

2

Harvoin olen SGS2-lapsen kommentteja odottanut, mutta nyt pääsi sellainenkin ihme käymään... Saas nähdä mitä hän nyt keksii sanoa kun SGS2 ei mahtunut viiden kärkeen (vaikka "auttamattoman alitehoinen" Lumia 800 sekä "pieninäyttöiset" Applet pääsivät).

Sovelluslatausten kohdalla Nokian kasvu näyttää tosin hidastuneen, ja olisi myös tosiaan mukavaa tietää, mitä latausmäärät ovat suhteessa Androidiin ja iOS:aan,

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
örtsy (vahvistamaton)

3

3rd_party @
Onko tuo SGS2-lapsen kommentteja ...joku rolli juttu taas,että pitää Nokia 800 ilotyttöä puolustaa?. =)

Vastaa
3rd_party
3rd_party

4

@3 ei siihen mitään metsänpeikkoja liity, tahallista provosointia kylläkin. Eikä Nokiaa edes tarvitse puolustaa, näyttää pärjäävän ihan omillaankin.

Ps. itse suosin nimitystä ilotyttö 800 (enkä Nokia 800 ilotyttö), se antaa sellaisen hauskan sci-fi henkisen tuulahduksen... Tuo mieleen robottiprostituoidut Futuramasta ja South Parkin aina yhtä hauskan Weight gain 4000 -jakson.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MZ (vahvistamaton)

5

Tämä SGS2-trolli voisi opetella välimerkkien käytön, kommenttisi tunnistaa surkeasta kirjoitusasusta saman henkilön kirjoittamiksi, vaikka nimimerkkiä vaihtelisitkin. Sen lisäksi jopa provosi menisivät paremmin perille fiksulla kirjoitusasulla. Aloita vaikka siitä, että huutomerkin tai kysymysmerkin jälkeen ei tule pistettä.

Mitä itse aiheeseen tulee, niin nämä uutiset antavat odottaa ihan hyvää. Odotan mielenkiinnolla tietoa siitä, millaisia määriä ovat myyneet yhteensä. Lisäksi olisi mielenkiintoista nähdä tilastoja esim. tyytyväisyydestä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Kai Hollannissakin jotain kylkiäistä on tarjottu, sillä Windows-puhelin tuskin muuten ostajia kiinnostaisi. Pörssissä on taas vajottu alle 4 euron.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pöllö puupää (vahvistamaton)

7

Taas näitä viisastelijoita liikkeellä,välimerkkien kanssa!. =)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

Näistä PV.comin uutisista saa nykyään kaivaa esiin ne "helmet", kun suurin osa on trollattua, typerää roskaa. Olisi hieno, kun rekisteröimättömien kommentit voisi piilottaa. Ei jaksa lukea sitä samaa skeidaa, monta kertaa päivässä, "SGS2 on mun elämä", "mulla ei oo peeenistä mut SGS2 on!" jne.

Mutta, uutisesta: Hienoa, että Nokia saa WP-puhelimet kaupaksi. Itselläni ei varsinaisesti epäilyttänyt tämä, mutta "analyytikot" kovasti arvelivat WP:n floppaavan. Lähinnä pelotti, että sillä on vaikutusta ostajiin. (Analyytikothan monesti toteuttavat omat ennustuksena). Toki nyt on kyseessä yksi maa, mutta tuskin Hollanti niin dramaattisesti eroaa muusta Euroopasta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jdjsjsjzbdw (vahvistamaton)

9

Kannattaa ottaa huomioon, että Hollanti on Nokialle jo valmiiksi vahvaa aluetta. Tästä on vaikea päätellä mitään lopullisen menestyksen suhteen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja