Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi päivityksen Lumia 800:lle

3
Matti Vähäkainu

Nokia julkaisi päivityksen Lumia 800:lle
Nokia kertoi eilen Conversations-blogin välityksellä, että yhtiö julkaisi ensimmäiselle Windows-puhelimelleen ohjelmistopäivityksen, jonka yksi päätarkoituksista on parantaa akun lataamista. Tämä voi olla yksi syistä käyttäjien havainnoimaan huonoon akkukestoon.

Lumia 800:n ohjelmisto päivittyy versioon 1600.2479.7740.11451, ja sen mukana tulee latausparannusten lisäksi myös parannuksia äänenlaatuun, näytön kirkkauden vaihteluun, vastaajailmoituksiin sekä sähköpostivastauksiin Microsoft Exchange 2003:n käyttäjille.

Päivitys on saatavilla ainoastaan maissa, joissa myynti on virallisesti aloitettu, joten oletettavasti sitä ei voi vielä ladata Suomessa. Nokia ilmoittaa lisäksi, että yhtäaikaisia latauksia rajoitetaan, joten kaikki eivät välttämättä saa ladattua päivitystä heti. Päivityksen pitäisi tavoittaa kaikki alkuperäiset julkaisumaat seuraavan kahden viikon aikana.


Nokia kertoo julkaisevansa seuraavan päivityksen seuraavan vuoden alkupuolella. Myös sen on tarkoitus parantaa akun kestoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Hemanus (vahvistamaton)

1

Mitä!!?? Eihän tälläisia ongelmia pitänyt olla kuin iPhonessa. Ei ainakaan jos lukee kommentteja
joissa puhutaan iPhone 4s ongelmista. Mitä jos tästä lähtien oltaisiin aikuisia ja järkeviä ja myönnettäisiin että kaikilla valmistajilla niitä näyttää olevan ja lopetetaan tuo meen isän luuri on parempi kuin teen isän luuri vänkäys....

Vastaa
samfin
samfin

2

Ite ostin juurikin Sony Ericsonin ja ihan yhtä huono akun kesto varmasti kuin muissakin. Akku tekniikka ei vain ole vielä sillä mallilla, että se kestäisi oikeasti useamman päivän.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja