Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Mangosta löytyy sittenkin NFC-tuki

3
Manu Pitkänen

Windows Phone Mangosta löytyy sittenkin NFC-tuki
Microsoftin Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmää käyttäville puhelimille on ominaista se, että ne eivät hyödynnä NFC-teknologiaa. Tämä siitäkin huolimatta, että käyttöjärjestelmän uusimmasta versiosta löytyy aiemmista tiedoista poiketen yhteensopivuus tekniikalle.

NFC on lähitunnistusteknologia, jonka avulla laitteet voivat tunnistaa toisensa nopeasti lähietäisyydeltä. Tekniikka voidaan käyttää myös esimerkiksi ostosten maksamiseen.

Microsoftin Britannian osaston tuotepäällikkö Will Colemanin mukaan tämän vuoden syksyllä julkaistu Windows Phone Mango sisältää yhteensopivuuden NFC:lle, mutta laitevalmistajat eivät ole toistaiseksi halunneet hyödyntää sitä, eikä puhelimista sen takia löydy tarvittavia komponentteja tekniikan käyttöön ottamiseksi. Nokian mukaan suurin syy NFC:n sivuuttamiselle ensimmäisten Lumia-mallien kohdalla liittyi tiukkaan aikatauluun.Coleman arvelee laitevalmistajien odottavat otollista aikaa ottaa teknologia käyttöön. Hänen mukaansa Microsoft valmistelee jotakin jännittävää tekniikkaan liittyvää, jonka julkaisuun ei mene enää kovin kauaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

perhana
perhana

2

@1
No kyllä noista vaihtoehdoista puuttuvaa etukameraa lukuunottamatta Nokia vie pisteet, vaikka en mikään Nokia fani olekkaan. Jotenkin nuo Samsungit vaan aina antaa niin teinilelumaisen vaikutelman.

Muuten asiaa sivuten, jos tuo Lumia 800 on tekniikaltaan lähes sama laite kuin N9 niin kuinkahan pian saadaan nähdä Lumia 800 johon on onnistuneesti asennettu dual-boottina Meego Harmattan, tai sitten niin että muistikorttia vaihtamalla voi vaihtaa käyttiksen WP:stä Meegoon

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

2@
>jos tuo Lumia 800 on tekniikaltaan lähes sama laite kuin N9

Ovat raudaltaan kaukana toisistaan. (eri rauta)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja