Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta rajattu Batman-erä Lumia 800:aa

5
Matti Vähäkainu

Nokialta rajattu Batman-erä Lumia 800:aa
Nokia on esitellyt Lontoossa, uuden Batman-elokuvan IMAX-ennakkoesityksen yhteydessä, Lumia 800:n Batman-versiota. Nokia Lumia 800 Dark Knight Rises Edition on musta Lumia 800 -puhelin, joka jaetaan mustassa, teemaan sopivassa laatikossa.

Kuten allaolevasta Jon Choon kuvaamasta videosta selviää, on Batman-puhelimen huomattavin ero normaaliin sen takakannesta löytyvä laserkaiverreittu Batman-logo. Mitään muuta puhelimen kustomoinneista ei oikein selviäkään videon perusteella. Mahdollisesti mukana tulee joitain erityissovelluksia tai kustomoituja lisälaitteita.

Valitettavasti puhelinta tehdään ainoastaan 40 kappaleen erä, joten lienekö yksikään löytää tietään Suomeen. Muutenkaan mitään tietoa myynnistä tai saatavuudesta ei ole. Kuten Slashgear ehdottaa, helpommalla pääsee Batman-puhelimeen käsiksi mikäli käyttää tavallista Lumia 800:aa laserkaiverrettavana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
epic ddd (vahvistamaton)

1

Eipä oo kovin "DARK knight" kun kromi kiiltää näppäimissä ja kameran ympärillä. Vois mun puolesta joskus tulla puhelin missä ei ole mitään kiiltävää!

Vastaa
JX3
JX3

3

Puhelimelta sitten vissiin lupa odottaa cameota seuraavassa Batman elokuvassa. Ei sillä etteikö noita puhelimia olisi ennenkin sarjan leffoissa näkynyt.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

5

Kaverin kanssa tehtiin aikoinaan Black edition 2110i Noksusta, kun siinä oli näppäimet kuluneet mustaksi. Kuoret kynäruiskulla kiiltävän mustaksi, antenni vaihtui sisäiseen, 30% tummennuskalvo näytön päälle ja rannehihna vaihtui mustaan riimuun.
Se oli sitten Nokia 2110GTi BE

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.