Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Nokian seuraava Symbian Belle -puhelin: Nokia 803

12
Manu Pitkänen

Tässä on Nokian seuraava Symbian Belle -puhelin: Nokia 803
Nokia N8:n seuraajasta on liikkunut verkossa tietoja jonkin aikaa ja Pocketnow.com on saattanut saada käsiinsä kyseisen puhelimen käyttöoppaan.

Mahdollisesti helmikuun MWC-messuilla julkistettavan Nokia 803:n teknisistä ominaisuuksista ei tiedetä paljoa, mutta gigahertsin suoritin, 512 megatavua RAM-muistia, WVGA-tason 3,5 tuuman kosketusnäyttö, NFC, HDMI ja DLNA pitäisi ainakin löytyä paketista. Kameran ominaisuuksista ei ole vuotanut tietoja.
Julkaistun skemaattisen kuvan perusteella sivusto kuitenkin spekuloi, että se voisi olla huhuttu Nokia N8:n seuraaja, josta löytyisi mahdollisesti suurempi kenno ja parempi optiikka.

Kommentit (12)

osakkeenomistaja
osakkeenomistaja

3

tässä varmaan nokian uusi/perinteinen lippulaivaluuri.
tähän kannattaa laittaa huippukamera ja video, varmasti joku ostaa!

voi, voi, voi!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Takaportti (vahvistamaton)

4

Nokialla tulee olla ehdottomasti edelleenkin oma laitevariaatio NOK/WP-laitteiden rinnalla. Se on varmennus tulevaisuuden myllerryksiin

Vastaa
Munkkis4n (vahvistamaton)

9

@6 tietääkseni vasta Carla tai Donna päivitys tuo Symbianille tuen tuplaydin prosessoreille ja 512Mt muistia pitäisi riittää kun kyllä sillä määrällä pyörii konsolitkin tällähetkellä.

Vastaa
Cat Symbian (vahvistamaton)

10

Symbian-kehitys menee ilmeisesti "a,b,c kissa kävelee,tikapuita pitkin taivaaseen" -tyylillä. =)

Vastaa
foliomanne
foliomanne

11

@5 joo samaa mieltä! jos olis oma n8 oikeasti oma, ni olis n8 lentäny seinään varmaan ekan 10min käytön jälkeen ja niin lujaa, että olkapää revähtäisi. oikein innolla odotan, että mun "testaus" loppuu ja saan tämän ehkä omakseni. en tätä pommia todellakaan myy vaan heitän tämän "täysin toimivana" niin vitun kovaa seinään, että oksat pois. eka puhelin joka meinaa oikeasti aiheuttaa mielihäiriöitä(luultavasti on jo!), tosin se seikka vaikuttaa, että tätä on "pakosta" käytettävä. ja missä ihmeessä se "maailmaa mullistava" belle viipyy??? ne jotka väittävät n8:a nopeaksi on joko yli 100 vuotiaita tai sitten muuten vaan aika saakelin hitaita ihmisiä. n8 sopii vain eläkeläisille, jotka tarvitsevat hyviä kuvia, koska ei muista mitään ja heillä on aikaa istua ja käyttää=(pelkkää odotusta) puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja