Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia järjestää Windows Phone -aiheisen lehdistötilaisuuden 9. tammikuuta

8
Manu Pitkänen

Nokia järjestää Windows Phone -aiheisen lehdistötilaisuuden 9. tammikuuta
Nokia on lähettänyt lehdistölle kutsukirjeitä, joissa se pyytää mediaa olemaan läsnä 9. tammikuuta järjestettävässä tilaisuudessa.

Kuten kutsukirjeestä käy ilmi, niin tilaisuuden teema nivoutuu voimakkaasti Windows Phonen ympärille. Monet odottavat Nokian esittelevän uuden Lumia-mallin, mutta suoranaista viitettä tähän kutsukirjeestä ei löydy. Toisaalta se ei myöskään poissulje esimerkiksi Lumia 900:n esittelemistä.
Tilaisuus järjestetään päivää aikaisemmin kuin Las Vegasin CES-messut alkavat virallisesti. Puheenaiheena on älypuhelimien tulevaisuus ja Microsoftin Windows Phonen osuus siinä. Luvassa on myös kutkuttavia teknologiademoja. Operaatio Rolling Thunder on määrä alkaa CES-messuilta.

Kommentit (8)

Feynman7
Feynman7

2

Jos on yhtään seurannut alaa, niin eiköhän ole aika selvä että liittyy WP puhelimiin. (Vinkki: tiilet ja myös "Amazing Everyday")

Vastaa
Nokia ikkunalelu (vahvistamaton)

3

Uudistunut Android eli 4.0 kiinnostaa 10x enemmän,kuin jotkut tiilet tai amazing everyday -jutut. ;-)

Vastaa
Microsoft WP <3<3 (vahvistamaton)

4

Buginen ja sekava android ei kiinnosta ketään. Tietoturvakin ala-arvoista. Raskas alusta.

Vastaa
eekoo
eekoo

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Microsoft WP <3<3:

Buginen ja sekava android ei kiinnosta ketään. Tietoturvakin ala-arvoista. Raskas alusta.

Äläs sano, Nokia ilmoittaa tilaisuudessa vielä purkavansa MS diilin ja siirtyvänsä vaihteeksi Androidin kelkkaan. Sopisi jotenkin toimintamalliin :D

Vastaa
osakar94
osakar94

6

Oon kyllä "Microsoft WP <3<3" kanssa samaa mieltä. Android on buginen ja tietoturva ala-arvoista. Eikä se uuskaan antukka edes pyöri muilla kun tehomalleilla, koska laaja hajonneisuus--> huono optimointi. Ios on toimiva ja sulava, mutta jämähtäny...WP on oikeasti hyvä ja kehittyvä alusta!!

Vastaa
Bodomed
Bodomed

8

Kyllä se Windows Phone taitaa olla... Aika selvästi vihjaillaan tuossa kutsussa siihen suuntaan. Pitää olla pahasti jotain vialla jos on jotain aivan muuta.

Toisaalta haluaisin antaa Meego:lle vielä pienen toivon kipinän. Että jos ne vaikka julkaiseekin Meego:n ns halvempiin puhelimiiin? Jättää symbianin kokonaan pois.....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja