Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian suunnitelmissa ollut RIM:n ostaminen

9
Manu Pitkänen

Nokian suunnitelmissa ollut RIM:n ostaminen
Kanadalainen matkapuhelinvalmistaja Research in Motion (RIM) on rämpinyt syvällä suossa pitkään ja monet ovat veikkailleet sen lopun olevan lähellä. Samalla kilpailijoiden kiinnostus ahdingossa olevaa yhtiötä kohtaan on kasvanut.

Wall Street Journalin mukaan kriisiyhtiön puhelintuotannosta on ollut kiinnostunut suomalainen Nokia, jolla on ollut omat vaikeutensa mm. Yhdysvaltain markkinoilla. Lehden mukaan neuvotteluiden tämänhetkinen tila on epäselvä, eli Nokia saattaa olla edelleen ostamassa kanadalaisen kilpailijansa.

Nokia on suunnitellut ostoa yhdessä Microsoftin kanssa, jonka Windows Phone -alusta löytyy Nokian uusimmista matkapuhelimista. Varsinaisia tarjouksia ei ole tiettävästi tehty, vaan ostosuunnitelmat ovat olleet lähinnä tunnustelunomaisia.

Reutersin mukaan myös Amazon on myös selvittänyt minkälaisia mahdollisuuksia RIM:n ostaminen voisi tarjota.RIM:n mahdollinen myynti tulee joka tapauksessa tapahtumaan myöhemmin ensi vuonna, sillä yhtiö haluaa yrittää vielä kerran nousta jaloilleen ensi vuonna esiteltävällä Blackberryllä. Vasta tämän jälkeen aletaan neuvottelemaan kiinnostuneiden ostajien kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Tilanne vain PAHENEE (vahvistamaton)

1

Eikö Nokian omat rahatilanteet/kassavart ole enää huonot??.Miksi piti sitten Microsoftin kanssa liittoutua??.
Vai,(lainaako Microsoft nyt Nokialle rahaa että saayritys kasvettua suuremmaksi)!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vinosilmä (vahvistamaton)

2

@1
Nokialla on 10miljardin euron kassa. Nokia ei liittoutunut MS kanssa siksi että nokialla oli kassa tyhjänä. Liitto tehtiin täysin muista syistä. Suosittelen tarkastamaan faktat, ennen kuin alat pätemään. Annan pienen vihjeen miksi Nokia liittoutui MS kanssa: Symbianista ei saatu eikä tulla saamaan niin hyvää käyttöjärjestelmää kuin kilpailijat ovat: Android, iOS ja Windows Phone. Jos Nokia olis valinnu Meegon, niin oltais jouduttu kuitenkin alottamaan täysin tyhjästä eikä minkäänlaista markettia ole ko. käyttöjärjestelmälle. Microsoftin Windows Phone oli siis ainut järkevä vaihtoehto Nokialle.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

4

Eiköhän kohta tule blackperry jossa komeilee RIMM:in logon siaan Nokia? Hmm tai sitten Blackperry haukkaa HTC:n markkinat suomalaisten yritys puhelimina... Noh saa nähdä mutta, tosiaan ei tuo rahasta ollut kiinni tuo M$:n ja Noksun liitto. Olen itse asiassa tyytyväinen että liitto tehtiin vielä kun jotain on tehtävissä. Eikä vasta sitten NS pakon edessä...

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

Mitä saatavaa Nokialla olisis RIMin ostosta? Tuskin ne Blackperryjä alkais myymään tai sen OS:ää kehittämään? Vai onko tämä jonkinlainen varasuunnitelma WP:n epäonnistumisen varalle? Tuskin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tilanne vain PAHENEE (vahvistamaton)

8

@vinosilmä
Nokialta puuttuu siis tietoa/taitoa ja osaamista ohjelmoinnissa!!. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.