Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valkoinen ja keltainen Lumia 800 tulossa?

11
Manu Pitkänen

Valkoinen ja keltainen Lumia 800 tulossa?
Nokian Ranskan osasto kertoi MonWindowsPhone-julkaisulle, että yhtiö aikoo tuoda Lumia 800 -älypuhelinta markkinoille uusilla väreillä.

Matkapuhelinvalmistaja ei ole vielä laittanut lukkoon uusia värivalintoja, mutta sivuston julkaisemissa kuvissa vilahtaa valkoinen ja keltainen puhelin. Valkoinen väri on varsin looginen valinta, sillä onhan Nokia N9:stäkin kehitetty valkoinen malli.
Uudet vaihtoehdot tulevat myyntiin näillä näkymin ensi vuoden alussa.

Kommentit (11)

ep_
ep_

5

Niin eikös kuvassa ole huhuttu Lumia 900. Tuo kamera on tuolla vasemmassa laidassa ja kun katsoo näytön alaosan hipaisunappeja, näyttöä ja nappien alle jäävää pientä kuoren osaa niin mittasuhteet ovat erilaiset kuin Lumia 800:ssa

Vastaa
expat1602 (vahvistamaton)

6

voi kun joku keksis vaihtokuoret, niin ei tarttis lukee uutisia eriväristä malleista.

Vastaa
ep_
ep_

8

Niin, oi niitä aikoja kun sain noihin Nokialaisiin vaikka minkälaisia kuoria. Nykyään ei taida kovin montaa puhelinta olla, jonka kuoret voisi kokonaan vaihtaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

11

Nykyään taitaa kalliimman pään puhelimissa olla vakiona, että julkaistaan tasan yksi väri, ja jos toinen väri (valkoinen, hohoo!) julkaistaan, siitä syntyy uutinen ja hitti. Ei näin. Pitäisi kuluttajalla olla vähän varaa valita, oman luurinsa väri. Mutta kai se tasan yksi väri on hyvä, kun iPhonekin tekee niin. Värivaihtoehdot vain hämmentävät herkkää kuluttajaa. "Onko tää muka sama puhelin ku mulla, ku tässä on valkoset kuoret?"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja